Yay alınma işi ufak bi aksilik yüzünden yapılamadı ertelendi.Plaka ve plakalıklar takıldıYakın bir zamanda aksilik olmazsa ön panjurlar ve plakanın arkasında kalan kısım piano black rengine boyanıcak
![]()
Yay alınma işi ufak bi aksilik yüzünden yapılamadı ertelendi.Plaka ve plakalıklar takıldıYakın bir zamanda aksilik olmazsa ön panjurlar ve plakanın arkasında kalan kısım piano black rengine boyanıcak
![]()
Konu streetnoise tarafından (15/05/2012 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
hocam plaka mühürlü mü yoksa emniyet dışında bir yere mi yaptırdınız?
Önünü böyle yap bencePlakaları mühürlü
![]()
TSİ Jetta.
Plakalar mühürsüz , orj. mühürlü plakarı bagajda taşıyorum.Emniyet puntoya kare plaka basmıyormuşPlakayı eski sanayinin yakınlarında bastırdım , ama dikkat çekmesin diye app yaptırmadım
Senimi kırıcam yaptım gitti , buraya eklemeyi unutmuşumPlaka olayıda emniyete gittim çıkarmadılarya, sanada sonra haber veremedim kaynadı plaka konusu
![]()
yapma yav bu kötü oldu. kaç gündür bakıyorum netten, serviste aracın plakasına kare plaka takabilir yazısı aldığımızda emniyet basıyormuş. üstelik servis yazıyı ücretsiz veriyormuşyarın ya da salı araba servisten çıkıcak gittiğimde sorcam. umarım mühürlüsünü yaptırabilirim
![]()
Emre,kanka maya olayını dönücek bu![]()
TSİ Jetta.
Son hali bir gece çekiminden![]()
Yaylarımızı taktık sonunda50mm H&R Benzinli yayları
....
Konu streetnoise tarafından (08/07/2013 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.
Sen buna basık mı diyorsun ?
TSİ Jetta.
güzel![]()
Maşallah güzel düşmüş güle güle kullan
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Guzel olmus guzelama sertligini denemem lazim bunun, bulusalim bi ara
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri