asdfgfdsasdfg boşver elalem ne derse desin :D
Printable View
aynen çok basit duruyor bunlar piyasası nekadarki bunların ?
orjinal 15 jantların ederi 350-400 civarı. 400den yukarısını görmez
50mm H&R benzınli yayı ne kadar aracı basar :whistlin:
Bu arada yaylar satılıktır :(
650-800 mü :D ikinci el lastik fiyatlarına baksana olm 200 liradan fazla 15lik lastik yok durumu nasıl olursa olsun :D totalde 600-650yi geçemezsin :)
Lastik arabaya takıldıktan sonra km yapmasan bile fiyatı düşer :D
Basık halinden son fotoğraflar , yaylar söktürülüyor bu hafta :D
Bir son güncel yapalım dedim :D Yaylar gitti, sislere xenon, amerikan park ve ses sistemi geldi, ön plakalık degişti :D
ne oldu ya yay fantezisi kısa sürdü :D
Babası fıtık olmuş :D
Hırsızmıyım lan ben tenekeyle geziyim :D
Dün (veya önceki gün) Bauhaus otoparkında gördüm aracı, bende 2 slot ileri parketmiştim. Bayaa baktım inceledim,yakından daha güzel görünüyor maşallah :D
Araç çok sade ve şık ön tarafa folyo mu yaptırdınız? Ne kadara mal oldu? Bir dynamic jant bulursam bende geçeceğim aynı stile :)
Ön tarafta plakalıgın arkasında parlak siyah folyo var panjurlar ise parlak siyaha boyandı ama sonra panjurlardan boyanın atmasından dolayı ben kendim tekrardan boyadım ama şimdide boya istiyor bu sefer plastik astar atmak şartıyla boyatacağım :) Ortalama ön tarafın bana maliyeti herşey dahil yaklaşık 110tl(plakalık + plaka+ boya işleri+ folyo)
Dynamic jant konusunda ise bir türlü sevemedim bu jantları ama hayırlısı bakalım yaz gelsin degiştiricem bende jantları :D
Bu arada arabanın son güncel hali, kısa zamanda çehresi degişecek loading :D
Dostum jantlar konusunda yazın konuşuruz istersen. Satmayı yada takas etmeyi düşünürsen bana haber verirsen sevinirim. Farlar ve sisleri sen kararttın sanırım çok güzel durmuş. Onlar ne kadara mal oldu? Çok soru sordum biliyorum aracını beğendim bende bu tarz değişiklikler yapmak istiyorum :) Belki bir gün canlı görürüz aracı :)
Satıcak olursam eğer jantları haber veririm size :) Sisler zaten kendinden siyahtı, farları kendim karartmak istedim fırında cam mikasının biraz ucunu yakınca korktum açıkçası dışarıda yaptırdım,fotoğraflarda belli oluyor sağ farın ucu hafif buhar yapmış gibi :D Orayıda cam filmi ile olabildigince kapatıcağım en kısa zamanda :D Araba aslında haftaiçi hergün rahat 50km yapıyor ist.yolunda görülmemesine hayret ediyorum :D