Ohoo biz bitirdik finalleri sehir disinda gezioz :p tmmdir bitirde goruselim ona gore aybaklari degistirebilirim :D
Printable View
Son hali , tahminimce 1-2 ay artık araba böyle kalır :D Sonra far karartma vs. vs.
yaylardan sonra dahada güzelleşmiş maşallah kazasız belasız :)
oo süper olmuş, çekim de harika.
maşallah..!
Far karartma ? :D
Aracın ön tarafına yapılabilecek modifikasyonları far karartma hariç yaptık gibi ama bu arabaya arka tarafıyla ilgili yapılabilecek hiçbir eklenti(modifiye) aklıma gelmiyor önerilerinizi bekliyorum :D
abarth tampon :D
Ömer in dediğini boşver :D abarth stop al, ya da bu stopların kenarına karartma yap açık renk arabada çok gösterir kendini. bi de bana kalırsa bagajdaki kromu sök yav :D ha bide subaru tarzında bi otto egzoz bağlatabilirsin o da zalım olur
Onun için komple body kit almak lazım :D Tek arka tamponla olmaz :D
Otto tarzı egzoz vardı fakat dizelde bu siyah duman atma olayları olur diye vazgeçtim :D Ankarada otosportta begendigim bi tampon eki var en kötü onu alıcam :D Kromları elimde olsa bütün hepsini sökücem fakat elimde değil :D
Bagaj çıta iptali , punto yazı iptali , logo iptali , stoplara kırmızı folyo yada boya, , egzoz ucu. :D Tampon eki vs. olayına girme bence sadeliği bozuyor
https://img155.imageshack.us/img155/1801/img1597y.jpg
Ulan konuyu açmasak çamuru göremicez sen ne anlarsın çamurluğunu düzelttir önce sen :D
oo gençler naptınız siz :D bence de tampon ekine girme hacıt böyle uslu duruyo Görkem e kulak ver :)