Güle Güle Kullan Yakışmış Sene 2008 De O.Z'un 35. Yıl Modelinin 17'sini Peugeot 206 Aracıma Almıştım Ve Jant Lastik 2200 TL Ye Mal Olmuştu 5000 km Kullandım Aracımı Satıncada Jant Lastiği Satılığa Çıkardım 800 TL Ye Güç Bela SatmıştımO.Z Kaliteli Bir Marka Ama Jant Olayında Bence 2. El Almak En Mantıklı.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
2008 de 800 lira i paraydı.
maşşalah güzel durmuş
jantlarınız çok güzel olmuş maşallah...
Ğüzel yorumlarnız için tşkler.
dpğan kardeş birde araca kırmızı kaliper kapağı koy süper olcak hem jantlar da kendini biraz ön plana çıkartacaktır... maşallahı var aracının birda aracını nın bazı aksamları nikalaj olduğu için kapı çıtalarınıda kaplatabilir veya nikelaj reng. boyarsan çok süper olcaktır...
nazar değmesin bu arada aracına.......
Maşallah çok güzel olmuş abi en beğendiğim jantlardan birini takmışsın, bunların 16'sı da varmı acaba?
Guzel olmus allah kaza bela vermesin
Benim GT-I9100 cihazımdan kullanarak gönderildi.
cok yakışmış gülegüle kullan yanlız nıkelajlar aracını cok bogmuş tabi zevkler ve renkler kazasız belasız sürüşler dilerim.
ı love you team palio by kadir özkan edition
Doğan Abi bugün Kent Meydanı'nda işim vardı ve otoparka girdim senin aracı gördüm yanına park ettim. Jant lastikler gayette hoş durmuş benim pek gözüme batmadı, maşallah çok güzel aracın. Kazasız belasız allah tabanını düz bastırsın. ( yay konusunda senden tavsiye bekliyorum)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri