Birgün aracımı degiştirecek olursam larcivert alacagım süper aracın güle güle keyifli kazasız kullanımlar dilerim aramıza hoşgeldin keyifli formlar...
Birgün aracımı degiştirecek olursam larcivert alacagım süper aracın güle güle keyifli kazasız kullanımlar dilerim aramıza hoşgeldin keyifli formlar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsun,bende,dediğin gibi iyiki lacivert almışım diyorum,gerçekten çok tatlı bir tonu ve puntoda harika bir duruşu var...Şimdilik tek eksiyim yaylar,onun haricinde kapıların alt kısmına sticker düşünüyorum ama ondada karasız kaldım,acaba bu abarthın kapı altlarındaki orjinal,beyaza kırmızı olan stickrını,benim arabanın rengine göre laciverte beyaz yapsam nasıl olur? henüz hiç kimsede göremedim bu şekilde,herkezde beyaza kırmızı şeklinde var,bu yüzden kararsızım,fikri olan arkadaşlar yorumlarıyla yardımcı olurlarsa sevinirim...
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri