Arkadaşlar arabamı aldığımdan beri havalar çok kötüydü yağmur kar vs derken yıkayıp fotoğraf çekememiştim.. Bugün hava biraz düzelince güzelce yıkayıp fotoğraflarını çektim, fotoğraf için daha güzel bir mekan düşünüyordum aslında ama bu seferlik böyle oldu, fotoğrafları telefon ile çektiğimden arabamın canlılığı pek belli olmadı.. İşte benim Turbo Jet'im![]()
kazasız belasız abi
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Devamı![]()
Maşallah.
TSİ Jetta.
maşallah kazasız bellasız temiz t jet
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Maşallah bir tek jant eksiği var![]()
Teşekkürler arkadaşlar, sağolun.. Saygın büyük bir jant takmak istemiyorum aslında çok yakışır ama takarsamda orijinal ebadında takarım herhalde ama orijinal halide çok güzel bence![]()
Grande punto her haliyle güzel zatenorjinal istiyosanız 15 yerine en azından 16 fun jantları takarsanız daha hoş olur bence güle güle kullanın tekrar..
![]()
Maşallah kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
T-jet 5 kapı gpler gerçekten en tercih edilesi araçlar bence.Merak ettim ortalama yakıt tüketiminiz şu an için nedir?
Mağşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşallah
Ooo Mehmet sonunda fotolar geldi demek
Küçük Maseratini iyi günlerde kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun gülegüle kullan.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun![]()
Yunus yakıt tüketimini tam olarak bir öçlemedim şu aralar havalar nedeniyle arabama fazlada binmiyorum zaten ama en son memlekete gidip gelmiştim.. Memleket 450 km.. Depoyu fulledim memlekete gittim 450 km geri kalanını şehir içi-dışı karışık yaptım toplamda 700 km'yi görüm bir depo ile yani 27 kuruşa falan tekabül ediyor.. Bence benzinli bir araç için gayet iyi.. Ha bu dediğim değerler birazcık basmama rağmen olan değeryani 90-100 km sürat ile sakin kullanımda tüketim daha da düşer anlık olarak 4-5 lt'leri görüyorum ama ortalamada otoyolda sakin bir kullanım ile 5 lt ortalama yakalamak hiçde zor değil çünkü motor güçlü olduğundan gaza fazla dokunmana gerek kalmıyor..
masallah kazasız belasız
güzel araba maşallah![]()
Hayirli olsun tekrar, Rock Siyah her zaman cezbeder![]()
Oz Büyücüsü
Maşallah. Kazasız belasız inşallah.
çok güzel maşallah... tek eksiği jant![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri