22 Dv 544 trakya çocuğupek bişi yok ama yinede ekLemek istedim tşkrLer...
şimdiLik bukadardewamı çok yakında =) derin bi sessizLikte sade bir şekiLde yeni görünümü bekLiyo bizim ufakLık
![]()
Tutte Le strade portano a İtaLy...
Masallah
Sent my iPhone using
kazasız belasız güzel araç
..:: LET'S COLOUR - RENKLENDİR HAYATI ::..
tşkrLer (=
Konu Scottie tarafından (05/01/2012 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. lütfen standart font kullanın...
kaç tane jant değiştirmişsiniz sayamadımmaşallah kazasız belasız...
ekLemedikLerim'de var desem
takıntı oLdu bende kurtuLamıyorum şu huyumdan ama son bi tane daha aLcam başka aLmicam inş
![]()
Konu Scottie tarafından (05/01/2012 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. lütfen standart font kullanın...
güzel araç kazasız belasız..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
başım döndü jantlara bakarkenmaşalllah güzel araç...
![]()
Maşallah maşallah3. resimdeki jantlarınız güzel duruomuş bence dierlerine gerek yokmuş
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
tşkrLerbenimde başım dönüo hangini taksam die en güzeLi dedim kışın saç jant
maLum edirnede doğaL gaz kazıLarı var yoLLar berbat ve havaLar bi iyi bi kötü o yüzden kış döneminde hem jantLarıma hem aracıma zarar vermemek için saç jantLar daha ideaL
Jant fabrikan var herhaldeo değilde yeni jant alınca eski jantları napıyorsun duruyorsa elinde o fotodaki jantlar satın alabilirim ?
3. resimdeki 16 Larımı maLesef satamamdrag ve roL geceLerinin vazgeçiLmezi onLar
![]()
Tek işin jant değiştirmek galiba
Maşallah..
TSİ Jetta.
maşallah kazasız belasız
yapıcak bişi yok napayım jantLa avuttuyorum kendimi
nazar deymesin üstad maşallah...
kazasız belasız
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah... kazasız belasız...
Cincik gibi araba. İlk resimdeki jantlar cok guzelmis
Sent my GT-I9100
Oz Büyücüsü
maşallah jant bolluğu var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri