ertuğ kardeşimizi bugün ziyarete gittim.. 19.gün olmuş... aracı çalıştırıp son eksiklerine bakıyorlardı... herhangi bir sorun yok demişti. İnş sorunsuz şekilde aracını kullanırNazar değmesin maşallahı var aracın...
Son durum nedir? araç koşmaya başladı mı![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
ertuğ kardeşimizi bugün ziyarete gittim.. 19.gün olmuş... aracı çalıştırıp son eksiklerine bakıyorlardı... herhangi bir sorun yok demişti. İnş sorunsuz şekilde aracını kullanırNazar değmesin maşallahı var aracın...
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
typerlarla yürücek anlaşılan izmire gelirsen bi cuma akşamı inciraltına gidelim![]()
Edit
Konu Romeo_er2 tarafından (16/02/2012 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertug sen aracı bitir, bizde seni destekleyen ekip olarak bulusma yapalim benceşahsen ben dahil bir cok kisi aracin son halini merak etmekte. Bulusma lazim
![]()
obsessed the red
işe geliyodur![]()
Hayırlı olsun canavar şuan hazırlanıyor o halde![]()
sabırsızlanıyorum valla hadii...
Edit
Konu Romeo_er2 tarafından (16/02/2012 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hadi hayırlı uğurlu olsun Ertuğ. Allah kazasız belasız cezasız sorunsuz binmek nasip etsin. Darısı bizim başımıza![]()
Ertuğ hocam, Ateşleme bujilerini hangi marka ve özellikte kullanıyorsun?
Adana bir arkadaşım Bosch Super4 takmış çok memnun kaldığını söylemişti. bende bujileri değiştireceğim eğer pek fark yoksa orjinal taktırayım.
Hadi hayırlısı olsun..
TSİ Jetta.
Evet buji degisimi cok saglikli birsey degil..zaten orjinaller fazlasiyla isini yapiyordur![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri