en güzel araba bu bence sade oturaklı jantlar falan on numara abartısız
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
bora kardeşim bu araba satılmaz yaa.
Satılmıyo zaten Hikmet abi ()
Konu tempesty tarafından (12/02/2008 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
ama niyet var galiba yoksa benmi yanlış anladım.
valla ben havada kapardım ama,aynısından var biliyorsun.neyse hayırlısı olsun,forumdan ayrılmazsın inşallah.
çok hoş , farlarda xenon + angel mı ?
Araba benim bildiğim buz mavisi idi..
Şimdi hem özelliklerde kırmızı yazıyor hem de lpg dönüşümünde kırmızı olduğu belli..
Araç değişti mi boyadınız mı?
Gerçi Puntoya her renk yakışıyor..
Hatta buz mavisini 3 ayda getirtebiliriz 3 haftada titanyum gri buluruz dediklerinde seçmiştim kendi gp min rengini...
wals mavi idi ve satıldı.
abi maşallah nazar deymesin süper olmuş o iç kapı direksiyon vite dikişlerini kaça yaptırdın bilgi verirmisin bende yaptırmak istiorm acaba bana kaça patlar gülele kullan aracını...
Konu Linos tarafından (27/04/2008 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
Haftada 1-2 giriyorum siteye Geçen hafta giremedim tabi..
Satılmak istendiğini,hatta evlilik sebebiyle satılmak istendiğini,aksesuarlarıyla satılamadığını o yüzden aksesuarların ayrı satıldığını biliyorum..
Tempesty'nin gönlüne göre olmasına sevindim..
Forumun güzelliği bu..
Kaçırdığımız noktalarda yardımcı olan her zaman var..
Tempesty'e yeni araç hayırlı olsun,herkese kolay gelsin..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri