Sakaryanın en güzel grande puntosu.... arkadaşlar aracımı yavaş yavaş en güzelini kendi zevkime göre yapmaya çalışıyorum iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum...![]()
Sakaryanın en güzel grande puntosu.... arkadaşlar aracımı yavaş yavaş en güzelini kendi zevkime göre yapmaya çalışıyorum iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum...![]()
Maşallah
yapılanlarıda yazarsan ve yapıcaklarını memnun oluruz![]()
tşk..
yapılanlar arkadaşlar
17 inç Orjinal tjet jantları takıldı
205/45/17 marshall lastikler
2 numara elgard cam filmi çekildi
paslanmaz egzos ucu takıldı
serviste orjinal sis farları takıldı
şuan aklımda spoiler ve xenon farlar var birde yay ama sakaryanın akyazı ilçesindeyim doğalgaz yeni geldi yollar malumama daha sizlerinde değerli fikirlerinizi almak isterim.
Alet gergin gözüküyor
- Maşallah..
TSİ Jetta.
17" mi?
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
maşallah yakışmış kazasız belasız aşırıya kaçma bence sade ayrı bir güzellik katıyor.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bu arada forumdan mert arkadaşıma tşk ederim 17 jant takmadan önce şüphelerim vardı ama mert bu şüpheleri ortadan kaldırdı.kesinlikle 17 jant tavsiye ederim...
Mert forever jant ve yay konusunda saygılarımı sevgilerimi yolluyorum burdan![]()
araç sade ve güzel kazasız belasız.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah çok güzel ama bu jantı taktınmı yay da istiyor araba yaysız bi garip duruyor. allah kaza bela vermesin kapı kolları da boyanırsa fena olur
maaşallah KİNG punto![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
çok yakışıklı olmuş
[QUOTE=berko;601935]çok yakışıklı olmuş[/QUOTE
tşk...![]()
Önerilerim
Sadelik denince tutamıyorum kendimi![]()
Konu Gorky tarafından (26/11/2011 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri