hayırlı olsun
Herkese ayrı ayrı teşekkürler
soran arkadaşlar için araç 55000'de 2010 eylül çıkışlı 1 parça boyası var değişeni yok ama keyfi çok su bir kac gundur inesim gelmiyor
Hatta yolum düşse Ankara'ya punto'da yaptıgım gibi femolinin yanına gidecem ne var ne yok alıp donecem![]()
StrucTuraL EngiNeeR
hayırlı olsun
hayırlı olsun güle güle kullanın...
yeni resimleri ekledim
bu arada 4 tane kış lastigi taktım aracıma 215/45/17 ebatlarında baya güzel oldu,
ustundeki lastikleri de LASTİK OTEL'ine emanet ettim bahara kadar benim yerime depolarına kaldırdılar istedigim zaman geri verecekler cok guzel bir uygulama ve sanırım her lastikcide yok
yaklasık 2 haftadır kullanıyorum ve insanın cidden arabadan inesi gelmiyor.
-Blue-me super bi kolaylık
-viraj ici aydınlatma cok guzel bir ozellik
-F1 direksyon, direksyonla araba yarısı oynayanların aşina oldugu birsey gercekte tabi cook daha keyifli
-kendinden renkli camlar ve skydome milletin abarttıgı kadar varmıs gercekten.
-yakıtı da multijetin bekledigimden iyi cıktı sehir ici ortalama 6.8 ama zamanla duser gibi geliyor cunku arabayı pek dusuk devirde kullanmadım
-SK da guzel bir olay arabayı baya guvenli hale getirmişler her taraf airbag
-Duologic vites gecislerini ben begendim genelde sikayet edilen bir mevzu ama bence basarılı.
-malzeme kalitesini bravoda baya yuksek tutmuslar
-Allah herkese daha iyilerini nasip etsin
Farkettigim bir mevzu var araba 180'i gecince vites tarafından bir ses geliyor tı tı tı tı diye hic basına gelen oldu mu bilmiyorum neden olabilir acaba?
StrucTuraL EngiNeeR
Hayırlı olsun.Dualogic olması dışında almayı istediğim araçlardan.
Güle güle kullanın.
hayırlı olsun tatlı araç skydome varsa tamamdır![]()
Araç tek kelimeyle harika güle güle kullanın Allah bizede nasip eder inşallah![]()
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
harkıa bravoo gule gule kullanın
ömer kardeş hayırlısı olsun kazasız belasız güle güle kullan. Senin bahsettiğin ses dualogic şanzıman yüzünden olabilir. 3.viteste hafif bir uğultu yapıyor kronik olarak ama senin söylediğini ilk defa duydum.
Konu sabanci tarafından (24/11/2011 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
180'den sonra gelen ses skydome'dan geliyormus hic basina gelen oldu mu bilmiyorum ama servise yolun dusunce ilk is bu olayi soracagim
StrucTuraL EngiNeeR
hayırlı olsun.. sahibinden de karabükten bir ilan vardı. bu o araç mı ?
Hayırlı olsun hemşerim kazasız belasız günler dilerim
Eyvallah hemserim daha iyileri sizin olsun
StrucTuraL EngiNeeR
Hayırlı uğurlu olsun. Efsane araç. Allah kaza bela vermesin.![]()
maşallah güzel araç hayırlı olsun..
Maşallah çok güzel araç, hayırlı olsun..
hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Tesekkur ederim herkese daha iyileri sizin olsun
Sent my iPhone using
StrucTuraL EngiNeeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri