performanslı kalkış istiyorsan ASR off konumunda olmalı. bende sürekli kapalı değil arada kapatıyorum keyif için.
Printable View
performanslı kalkış istiyorsan ASR off konumunda olmalı. bende sürekli kapalı değil arada kapatıyorum keyif için.
Eywallah Okan aynen tahmin ettiğim gibi o zaman bence bizim değerlendirmelerimizdeki yanlışta bu.Sen kontağı açtığında 60 - 70 km yapıyorsun,bense evden çıkıp 5 km yol yapıp mağazama gidiyorum araba ısınmadan ben dükkandayım ve stop et.artı kısın yola cıkmadan 2 - 3 dakıka ısınmasını bekle vs vs sanırım bu garip sebeplerden 13,7 lt yi dahi gördüm ben artı ps chiptuning yazılımın stage 2 yazılım olmasıda bunu dahada körüklüyo yoksa stage 1 yazılımla 10 lt olacağını kaner kardeşim zaten söylemişti :) benim anlayamadığım t - jet olup şehir içi hele hele memleketim lüleburgaz gibi berbat yollarda kışın yakıtın 6 - 7 litre olması inanılmaz geliyor.Ben bu litreleri ancak uzun yolda görebilirim sanırım :)
5 Km için isterse 15/100 yaksın abi ne olucak ;)
:)))))) doğru diyosunda yinede şehir içi günlük fazla mesafe yapmasamda senin fotosunuda paylaştığın 5.8 lt şaka gibi yaaa Okan :D benim için tabiki.İnşaallah orjinal eksoza vs vs vs ye geri döndüğünde kötü bir sonuçlada karşılaşmassın,durum bu kadar güzel giderken.Artı 100km/15 lt fena olur her gün geliş gidiş 10 km olursa her 10 günde 100 tl lik benzin fena olur bence :) t - jet yerine 8 silindir bir araçla eve işe gidiş geliş gibi olur bu sefer,gerçi bu bahsettiğimiz duruma ulaşmak için benımde altı üstü 1.3 litre eksiğim var zaten :D keşke senin gibi yazılımım olup daha az yakan bir t - jetim olsaydı :) bu sekıl giderse sanırım yazılımı mecburen yeniletmem gerekecek en azından her 100 km de 4 litre fark olacak bu şekılde sanırım.
hehh... ben ne egsozu ne filtreyi ne de yazılımı iptal ederim : ) ben böyle güzelmişim haberim yokmuş : ) downpipe varken ses felan çok tatlıydı arabanın ama yakıtı artırıyodu 13/14/15 lerde geziyodu performanslı kullanınca.. yine de sesini özlemiyor değilim.. şimdide ses normalden farklı ama DP başlaydı : )
sade ve çok güzel kazasız inşallah.
Maş. çok şık araç kazasız belasız ....
Az evvel stilo kullanıcısı bi arkadaşımı da T-Jet aşığı yaptım ;)
Stiloy la bu kullandığımız araçlar birbirinden çok farklı ama okan,önceki aracım stil di benim 3k dinamic belki şekil şemal görüntü punto gibi değil ama donanım ve konforu çok güzeldi hakkını yiyemem.Özellikle fiyatınında daha iyi olduğu kesin :D
Ne park ettim : ) Resmi kime gösterdiysem o arabalar senden sonra gelmiştir dedi : )
Beyaz+ Skydome + 3kapı + Take off her zaman istemişimdir çok güzel duruyor :) kazasız belasız inşallah.
masallah arac super olmus elıne emegıne saglık :)
maşallah...gptr de en çok hoşuma giden araç.hakikaten sadeliğin temizliğin güzelliği var:D
süper, kazasız belasız kullan inş.
Teşekkürler..
tam yapmak istediğim gibi bi araç allah nazardan esirgesin kazasız belasız
beyaz başka bea :)
Teşekkür ederim arkadaşlar, çok zamandır arabamla ilgilenmedim, cam filmleri söküldü şuanda ama yeniden yapmayı düşünüyorum.. Sanırım abarth spoiler getirmiş forumdan arkadaşlar, kalıp işi olursa bi güzellik yaparım Little Aston' uma : )
güzel araç kazasız belasız
Maşallah ya :)