yakıtın artabilir benden demesi =)
Printable View
rot balans olabilir ama bence titreme jantlarda yamukluktanda kaynaklanabilir çukurlara sert girme vs... nedenlerden zaman içinde gözle farkedilmeyecek şekilde yamulma olabiliyor lastikçiye sorsan ufak bi kontrolle farkedilir
Yaylar orjinale döndü, downpipe çıktı katalizör geldi, sağ amortisor nasıl çukura girdiyse üzerindeki beyaz (körükleri tutmaya yarayan) parça kırılmış, amortisör tazkozunun bilyaları dağılmış, açmışken amortisor takozunu da değiştirdik.
Rot yapmak gerekir şimdi bi de : )
Edit: Rotu da yaptık :) Ne titreme kaldı ne çekme : ) Çiçek gibi oldu : ) Bi de yıkamadan çıkardım : ))) Ohhh değmeyin Astonumun keyfine : )
dün sanki bu aracın sahibinden.com da satılık ilanını gördüm 26.500 gibi bir rakama ?
Çok güzel olmuş..Kazasız belasız inş..Photoshop a hakimsiniz sanırım;)
photoshop değil Cemil hocam, picasada kolayca yapılıyor..
Eşimin isteği üzerine otomatik için ilana koydum, sonra bi kaç ay daha bekletmeye karar verdik kaldırdım.. 26.5 değil 26,9 dan koydum ;) ama hiç fena değil bir günde 15 favori, 8-10 telefon geldi.. 25.5 teklif eden oldu, 26 dese verecektim :)
bu arada yaylar çıkmadan önceki son resimler : (
30 Km yolculuk sonrası ortalama yakıt : ) Fena değil..
geçen hafta sabah ugurmumcuda ışıklardaydım kornalaştık :)
Bu gün tepe nautilusta park ettiğim yerde ikizşi vardı Astonun : ) Sahibiyle tanıştık şans eseri, forumun adresini verdim.. Gelirse 3 mü oluyor beyaz cam tavan ve takeofflu t-jet ?
Bende, Efe Erdem' de bir de gelirse yeni arkadaşımız Ömer'de benim bilmediğim var mı forumda kullanan ?
Bu aracın havası bir başka. Beyaz bir arabaya bu kadar mı yakışır arkadaş yaa :D
Merso ve Scirocco ya da çok yakışıyor :) Özellikle cam tavan var ise.
Okan aracın çok güzel maşaallah tebrikler.Bana göre yakıtında yazılım olmasına rağmen harika,şu an benim aracım şehir içi kabus gibi :) sen ve diğer arkadaşlarda fikir verirlerse sevinirim.Şu an okuduğum şehir içi maximum 9 lt görmüşsün yanlış takip etmediysem,benim araçta ps chip stage 2 yüklü sende olduğu gibi 150 hp ancak şehir içi kış döneminde dahada korkunç duruma geldi 100 km 13,7 lt :) yazılımı düşürsekte yani stage 1 yapsakta minimum şehir içi 10 lt olur diyorlar,sizlerin fikri nedir acaba?? Mesela özelden yeni tanışıp görüştüğüm sinan arkadaşımda benım gibi yeni t-jet sahibi olmuş oda 10,5 lt diye isyan edip duruyor ki onda yazılımda yokmuş,bu yüzden senin değerlere bakınca gözlerim doldu :D yardımcı olursanız sevinirim.Tüm tjet kullanıcısı arkadaşlarıma sygı sevgi.
Teşekkür ederim ümit abi, ben aracı aldığımda üzerinde evotech yazılım vardı, şehir içinde kısa mesafelerde motor soğukken 8-9 oluyor benimde ama ben genelde çıktım mı 20 km yol yaparım günlük ortalama 60-70 km yol gidiyorum, hergün 20 TL : )
Otobanda trafik olmayan saate denk gelirsem 90 sabit gidiyorum basınca yükseliyor tüketim oldukça. aracın devirlenmesinden ve düşük devirdeki hareketinden çok memnunum ama asr kapalı çok agresif kalkış yapınca ön taraf sanki biraz dengesizleşiyor hissi veriyor nadiren de olsa.. şuanda balans ayarım yok 130 la giderken direksyon hafif titreme yapıyor, düzelttikten sonra bir daha denicem kalkışı :)
eğer arzu ederseniz bi gün benim yazılımın backup ını aldırıp sizinkilerede yükletebiliriz, emin değilim ama okuduğum kadarıyla mümkün bu. çünkü bende de flash diskte Stok yazılım mevcut geriye dönmek istediğimde.. Bi ara dönmeyi düşündüm ama stok yazılımdakilerin yakıtı benden az değil diye vazgeçtim : )
birşey sorucam okan kardeş. asr off tuşunu niye kapatıyorsun acaba? sürekli asr nin açık olması daha iyi değilmi, yani asr nin kapalı olmasının ne artısı var?