yapışkanı çıkmış ona bi baktırmak lazım, aldığımda öyleydi : )
Printable View
hayırlı uğurlu olsun çok iyiymiş.. allah kazadan beladan esirgesin
okan maşallah aracın çok hoş kardeşim. kazasız belasız.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Maaşallah diyorum nazarım değmesin
Çok hoş ve dolu bir araç ve tabikide beyaz olması farklı bir ayrıcalık katıyor bu konbinasyona güzel günlerde kazsız belasız kullanmanız dileğiyle.
Araç canavar kazasız belasız.
Eskiden profil resimlerinin en alt tarafında (G) garaj simgesi vardı kullanıcı garajına giden? yok mu artık ? bende mi ayarsızlık var ?
kazasız belasız hayırlısı olsun
kaç kere maşallah desem az kalır :D
41 iyidir:))
Birşey takıldı aklıma karbon görünümlü kaplamada ince bi çizik var ama çok kafama taktım gözüme batıyor, bi çaresi var mı bundan kurtulmanın ?
maşallah cok tatlı...
Bu gün katalizörü geri takılacak..
Yaylarıda yanıma aldım (orjinal olanları) geritakıp takmamakta kararsızım, eşim hamile olduğu için orjinaller daha konforlu olur diye düşünüyorum oğlumu sarsmayayım :), t-jet in orjinal jantlarıyla 5 CM arasında hissedilir konfor farkı var mı ?
bermuda şeytan 4 lüsü tek kapı,beyaz,skydom,take off.maşallah kazasız belasız....
az önce servisten geldim, adamlar downpipe ın (kat iptali) yakıta etkisi azdır dediler doğru mudur ? arkadaki egsoz komple farklı benim orjinali de duruyor hem onu hem katalizörü takarsam yakıta ciddi etki eder mi ?
ben arkadaki egsozun yakıta etkisi olmaz diye biliyorum ama usta öyle söyledi onun yalancısıyım : )
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin koltuklar ve jantlar harikaa güle güle kulanın sağlıklı günlerde
Yani katalizoru takinca daha fazla mi yakar? Dogru mu anladim? Bu konuda her yerde farklı birşey okuyorum ve dinliyorum iki gündür :)
Dün Downpipe ı gören usta çok güzel işçilik diye övgü yağdırdı, ben olsam iptal etmem gibisinden..
Muaynede muamelecilere 300-400 versek hallederler mi herşeyi : )
Bu şekline alıştım arabanın bozmak istemiyorum ama bir yandan yakıt düşer umudu var ki aslında şu şekliye bile sıradan 1.4 le pek fazla tüketim farkı yok gibi..
Hiç dokunmasam mı diyorum performans aşık etti : ) Bir arkadaş aldın o zehri demişti forumundan : ) ÇOK HAKLIYMIŞ :)
Bu arada yakıt tüketimim şu şekilde
Dün otobandan 30 KM mesafeyi 90 Km hızla açık yolda giderek 6,5/100
Dönüş yolu biraz trafik vardı dur kalk çok yaptım 7.3/100
Bu değerler az yakması için özen göstererek ulaşabildiğim rakamlar..
(ayağımın altında yumurta varmışcasına :) )
Eski dizel aracımdaki gibi rahatca gaza bastığımda ortalama 9 larda geziyor...
Orjinal yazılım
Orjinal Egsoz
vs vs herhangi bir şey yakıt değerlerini hatrı sayılır şekilde düşürür mü ? (LPG hariç)
Gerçi 50 lirayla 140 km civarı gezdim hiç fena değil :)
Maşallah tek kelimeyle 10 Numara
maşallah maşallah body kit tek kelimeyle süperrr olmuş maliyeti ne oldu acaba bu body kitin ?
10 numara 5 yıldız. Beyaz T-Jet her daim favorim.Senn aracn ama SÜPEEEERRR olmuş kardeşm:)
Allah kaza bela vermesin.
güzel güle güle kullan :):):)
ben aldığımda üzerindeydi, ama araç alınırken 1000 lira gibi bi rakama takılıyor ön arka + boya..
otobanda biraz hız denedim bu gün müsait yol görünce, bayılıyorum gidişine : ) bu gün balansa götürdüm arabayı arka jantta çok hafif bi yamulma var onu düzelttiricem.. 140-150 km arasında direksyon hafif titreme yapıyor, yarın yayları felan söküp orjinalleri takmayı düşünüyorum uygun fiyat olursa.. daha sonra rot-balans yapıcam, bu gün jant düzeltilecek diye yapmadım..
titremenin sebebi rot mudur balans mı ?
zannediyorum ki yarın orjinal egsoz, orjinal yaylar ve katalizörü taktıracağım, yakıta nasıl etki eder bilmiyorum ama şu şeklinden az da olsa aşağı ineceğini umuyorum..