maşallah kazasız belasız günlerde kullanın...2 makinede güzel duruyo,,,birisini herkes biliyor diğerinin markası nedir acaba![]()
fotoğraflar çok güzel eline sağlık araç için güzel demeye gerek yok sanırım
not ön tampon ayar istiyor sanki .) 2. karede biraz tampon çamurluk arasında ilişki bozulmuş .)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın...2 makinede güzel duruyo,,,birisini herkes biliyor diğerinin markası nedir acaba![]()
iyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin.. Maaşallah.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
mert aracın kapı çıtaları ve kaputta sarı sarı küçük noktalar var çıkartmak için gelcem sana aklımda hala... para işini halledince yanındayım
teşekkürler..
araç park halindeyken sağ önden dokundurmuşlar o zamandan beri var bi dengesizlik bakıma gittiğinde ayarlattırcam inşallah..
foto. makinem nikon D80 + çektiğim lens 50 mm f/1.8
gerçekten süper duruyor aracınız...
fiat'ın sitesinde bile yok böyle fotolar. gönderin de kullansınlar![]()
16.5 cm JBL GTO 6528 rms 60 watt'lık hoparlör aldım media markttan 149 liraya... 5 taksit yaptırdımcama değmemesi için çerçeve takıldı. montaj yaklaşık 100 dakika sürdü..
kutudan çıkan hoparlör
merak edenler için kabloları yakından çekiyim dedim
![]()
maşallah abicim nazar değmesin... gerçekten çok güzel... kazasız belasız sürüşler....
kazasız belasız dileğiyle.. makinanız dslr ise polarize filtre kullanırsanız camlardaki ve kaportadaki yansımaları engeller daha güzel fotoğraflar alırsınız)
direkler parlak siyah olmalıymış bence ama tabii ki zevk sizin iç trimler hoş olmuş birde hoparlörler hakkında detay yazar mısınız sadece ön mü değişti amfi var mı yoksa ses kalitesinde bariz bir artış oldu mu?
uzaktan çok daha hoş görünüyor.. dün yağmurluydu güzel bi fotosunu çekemedim ama uzaktan aracın rengi ile bütünlük sağlıyor kapı direkleri...
müzik sistemine gelince anfi falan yok... direk teypten besleniyor haliyle 40wattlık ses veriyor ancak iyiki değişmişim bu bile yeter dedirtiyor... bass ayarını +2 yada +3'te tutup sesi 38 lere kdr getiriyorum hiçte cızırtı yapmadan gayet temiz ses alabiliyorum...
maşallah, çok güzel nazar değmesin.
maşallah araban çok güzel
murat göktepe abime teşekkürlerimi sunuyorum... ayrıca bizi yalnız bırakmayan kunt abiye'de teşekkürler
![]()
Super olmus. Karter koruma taktirmayi unutma. Masallah
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri