Bi jant eksik![]()
farlar el yapımı kendı yapımım aracımı dısarda kaplattım kendim kaplamadım logosuz panjur değilde abart logolu panjur takcam logosuz panjur piyasada yok olanda 250 tlden asagı vermıo on lıp bnce aracı sısık gösterıo o yuzden sokmedık arkayı soktuk cunku difizoru hep surtuodu 2 kısı bınınce arkaya cantları takamam cunku cantım yok suan bbs rs goldlar vardı arac kaplanınca ıade ettm suan bbs rs black beklıorum bu hafta içi bassam aracım bi yöntem deniycem ıns sıkıntı cıkmaz cunku geri donusu yok...)
Bi jant eksik![]()
Yani bu farlar yapamayız öylemi![]()
yaparız farları ne demek ya yarım gunluk iş saol bora en one cekiom gorunsun die![]()
cant konusunda kararsızım ne taksam diye dusunuom halen bbs rs black olabilir german style kafamdakı proje sonuc olarak
spor şık estetik sade![]()
Evt arkadaslar aracimi coil ile bastim ancak lastik icten surttugu icin amortisore dip basamiom flansh yapmam lazim sonuc guzel oldu ama ne bilim ya dha iyi olabilir tutkunun aracta bole bi sknti yk ndn bnde var onuda anlamadim neyse simdi sirada warex var onuda yaptikmi yaza kadar tamadir bu is taki yazin cantlari takana kadar suruncez yerlerde) bu arada flansh icin yardimci olcaklar pm atabilir pek anladigim bi konu degil cunku yardim ederseniz sevinirim
Flansh araç jantlarını gövdede uzaklaştırmak için kullanılır ancak sizin lastiklerin dış kısmı çamurluğun iç kısmına sürtme yaptıysa flansh yaparsan daha çok sürter, jantların göbeklerinden 2-3mm kadar tornada aldırabilirsin bu jant ile beraber lastikleride içeri çeker yada yanak kalınlığından düşeceksin.
Bu arada renk çok ama çok tatlı olmuş güle güle kullanın...
sefim lastıkler ıc kısımdan amortısore surtuo dısarı almam lazım benim ama flashları kıme yaptırcam cumartesi cozmem lazım en gec arabayı suremıom cunku saolun yorumlar ıcın
arkadaslar aracın yanına abarth stıckerları nasıl olur sızce ??
İçten sürtme var ise sen flansh taktıktan sonra dıştan da sürtme olacaktır büyük ihtimalle buna dikkat edin.
Araç yanına kırmızı abarth yazızından bahsediyorsan güzel durmuyor benim fikrimce onlar ama yazı yerine daha farklı görseller güzel durabilir.
CAR AUTO SIDE BODY VINYL STICKER DECALS FLAMES Sales, Buy CAR AUTO SIDE BODY VINYL STICKER DECALS FLAMES Products alibaba.com
beyaz abarth yazısı bence güzel olur![]()
evt reklamcı arkıma soledim hazırlıyor dun aracıma cat out eksoz sistemi yaptırdım baya hosuma gitti sonucta uzaktan kumandalı olması iyi polisi görünce kapa sonra ac![]()
bu renk arabayı çok fena göstermiş iyi günlerde kullanın![]()
Arkadaşlar araç satılıktır bilginize...
knka kalkmam o aracı biliyorum illede kalkcak vtecle kaldırıyım onu bu arada ceed getir bi tokatlıyım))) feyyaz sen alsana bnm arabayı hzr yapılı zaten
Allahımm kaza belaa vermesınn ınsallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri