selam arkadaşlar..
adını bilmiyorum ama kablonun o silindire girdiği yerde kelepçeli bir kısım var..
kabloyu yukarı aşağı hareket edince o silindirden çıkacak gibi aşırı oynuyor...
bu normal mi?
selam arkadaşlar..
adını bilmiyorum ama kablonun o silindire girdiği yerde kelepçeli bir kısım var..
kabloyu yukarı aşağı hareket edince o silindirden çıkacak gibi aşırı oynuyor...
bu normal mi?
Dostum hakkını helal et ben direkt konuya değil resmine bakmıştım, bakınca da ilk etaptabişi göremeyince senin , aracının çok hareketli ve atak olduğundan dolayı motor resmini paylaştığını düşünmüştüm , hoşuma gidip , gülmüştüm, bende cevap yazcaktım benim şu makina da fena oynuyo asfaltta diycektim Hakkınızı helal edin...
Konu akca37 tarafından (26/08/2011 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun![]()
TSİ Jetta.
Mazot filtresi o silindir dediğin parça,soketler biraz sallanır haliyle,bantlayarak sallantısını alabilirsin...
mazotlular biraz oynaktır..olacak o kadar...genellikle hava filtre kutusunun arka alt kısmındaki lastık tampon zamanla (kısa) boşluk yapar onu sıkıştır(servis) devam...
Geçmiş olsun.Mazot filtresi klipsi...tam yerine oturmamış olabilir..elinle çıkarım tekrar tak oturup oturmadığını kontrol et. önemli bir parça aklında olsun.sıkıntı devam ederse servise başvur.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
aha benim araba , nerden buldunuz bunu![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
soketi aşağiya doğru bastirip yeşil yerlere bastirip yukariya cekin ve cıkacaktir sonra tekrar aşağiya doğru ittirip yerine takin ve emin olun aşaği yukari oynar o zaten ama cıkmaz.
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri