Beyaza skydome başka yakışıyor..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
beyaz olması ayrı bı hava katmıs kazasız belasız surusler dılıyorum
Teşekkürler arkadaşlar ama değerini anlayana , satmaya kalkınca sacma sapan teklifler gelince insan üzülüyor.
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
aynı dert bendede var
TSİ Jetta.
başka arabayla karşılaştırıyolar bende ona ayar oluyom git onu al o zaman kardeşim
TSİ Jetta.
satıyormusun ? fiyat nedir ?
Fiat Grande Punto 2011
Evet satıyorum , gayrimenkul buldum bir yerden kısa süreliğine tek arabaya düşeceğim. Eylülden sonra da kısmetse bravo29 bin istedim hiç teklif gelmeyince 28 e çetim 28 e vericem.
ötv artınca fiyatlar yükseldi hayırlısı olsun fiyat güzel
Fiat Grande Punto 2011
merhaba ahmet kardeş.aracınız artık benim.arabadan çok memnunum .sadece bagaj biraz hor kullanılmış
ama alır almaz 3M de full bakım yaptırdım.3M deki elemanlar bile arabanın boyasına hasta oldu.tek bir fırçanın değmemesi gerçekten boyayı çok etkiliyor.şimdi 3M de film çektirdim camlara ve boya koruma attırdım.en yakın zaman da yeni fotoğraflarıyla forumda paylaşırım ESKİ arabanı
![]()
Güle güle kullan Engin kardeş , arabayı temiz kullanmayı çalıştım fakat bagaj konusunda haklısın oda sektörden dolayı arada sırada mal atmak zorunda kalıyoduk ki araba sana geldiğinde de bursaya bi kaç şey getirmişlerdi belkide o yüzden öyledirboyaya gelince de arabayı temizlemek temiz tutmak benim hoşuma giden bişey , o yüzden severek yapıyorum . Cam filmi ben de yaptırıaktım folyodan sonra sırada o vardı fakat birden satmak zorunda kalınca yaptıramadık
yeni resimlerini görmek isterim , güle güle kullan kazasız belasız cezasız sürüşler...
Tanıştığıma da memnun oldum![]()
Bu arada stickeri sökmeyi düşünmüştüm fakat belki foruma gelir diye sökmedim foruma da hoş geldiniz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri