ön tamponun altını yakıştıramadım ama zevk meselesi, arka tampon çok hoş olmuş... güle güle kullan.
Bi kaç değişiklik yaptımda bebek yüzün yeni resimlerinisizlerle paylaşıyım dedim
![]()
ön tamponun altını yakıştıramadım ama zevk meselesi, arka tampon çok hoş olmuş... güle güle kullan.
yeni body hayırLı oLsun umut. güLe güLe kuLLan
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
umut ön tampon çok kötü duruyor yanlış anlamazsın inşallah beni bir abin olarak söylüyorum harbi çok kötü yanlar fena diil ama arka çok güzel duruyor güle güle kullan ..
Sen beğendikten sonra gerisi önemli diil...
Ön sanki bir arabadan bozma gibi ama hatırlayamadım honda olabilirmi ,hondanın karlığıyla oynamışlar..
Konu femoli tarafından (15/02/2008 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
iyi günlerde kullanda arabayı kar küremekte mi kullanacaksın
zevk meselesi tabi sen beğendikten sonra sorun yok...
benzerleri varda mehmet abi bu gp için daha önceden yapılmış bi bodykit ben arka kısmını değiştirdim bi golfden aldım alta gelince bende o kısmı yaptırmayı düşünmüyodum önceleri sonra yaptırıp beğenmezsem kestiririm diye düşündüm ama şu an alıştım yav yorumlarınız için teşekkürler![]()
hayırlı ugurlu olsungule gule kullan ön tampon abartı olmuş ama zevk senin
ön tekerleri naptın???
bir kaç değişiklikmipunton bayabi değişmiş valla çok süper olmuş güle güle kullan allah nazardan saklasın dehşet olmuş harbi ön tekere neoldu merak ettim
![]()
ön tekerler fabrika çıkışı verdikleri işte kışın bolu civarına falan gittikte arkadaşlarla zincir uymuyodu ona onun için değiştirmiştim sonrada taktırmadım şu kış geçsin sonra taktırırım diye![]()
zincir önemli tabi dostum bu ön tampon arka tampon sana nekadar mal oldu merak ettim arka tampon özellikler çok tatlı olmuş
hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kullan
umut kardeşim su ön deki karlık hariçmaşallah süper
sen beğendiysen sorun yok. güle güle kullan
guzel olmuş hayırlı olsun egzozun sesı nasıl
masallah cok guzel olmus.lastıkler,egzos ve tamponlar cok guzel jant a da alıstık herkesde aynısı war artık...(bence)
ŜĘŔĎÅŖ
400 e falan geliyo işte öyle parça parça konuşmadığım için net fiyat veremiycem
egsoz istediğim gibi valla ne çok abartılı nede çok cırtlaktok bi sesi var
yok yav gp ciler arasında ben bi bülent abide gördüm diğer araçlardada pek rastlamadım valla![]()
sen bu tamponları 400 e mı mal ettın????
eger ole ıse ben hemen bı tane alabılırmıyım![]()
Konu gp_tuning tarafından (17/02/2008 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.
ŜĘŔĎÅŖ
sadece ön yada arka tampon için 400 demiştim benkomple body kit + spoiler 1.100 ytl ye yaptırdım ben
tamam ıste bole solehemen sewındırme yaw benı
bende 3tane almayı dusunuyordum ne guzel
(1 fıyatına 3
)
ŜĘŔĎÅŖ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri