iyi olmuş
vurucam kırbacı![]()
iyi olmuş
vurucam kırbacı![]()
Keyif BMW'Dir...
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Teşekkürler
Konu ozay06 tarafından (03/08/2011 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.
karpuzlar yakışmış baya![]()
Bir Punto ne kadar karpuz alır diye sormuşsun onu bilemem ama arabayı böyle kullanmaya devam edersen senin arabayı forumdan kimse almaz.Acı biraz arabaya sokma o tarlalara yada bir tavsiye resimleri koyma
Ama karpuzlarda güzel duruyor yakın olsa karpuz sevdasına bende sokarım arabayı tarlaya.
Çok güzel resmler ve karpuzlarTabi puntoda güzel
![]()
[QUOTE=ykaya1983;556185]Valla hakkı bey aslında karpuz yüklemenin fazla bir zararı olmuyor da bence.Esas tarladaki sert otlar araca çok zarar veriyor.Eve geldim ki tamponlar çizilmişti.Birkaçgün önce yine bu kadar karpuz getirmiştim eve ama onda tarlanın tam içine girmemiştim.Şimdi 1 metre boyunda olan otların arasında safari yapar gibi karpuz avladım.
At dediğin hem eğere hem de semere gelmelidir.O kadar temzileyip bakımını yapıyorum.Tarladan karpuz getiremeyeceksem ne işe yarar bu araç.Müzeye koymak için mi aldım
Şimdi ben bunu 3-4 gün sonra sonax şampuanla fırçasız bir yıkmadan geririrsip sonax göğüs parlatıcı ve durulanmış suyla silersem eskisinden daha iyi olur.![]()
Konu Scottie tarafından (01/08/2011 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Yanlız en son foto çok ilginç olmuş işte kapı aha sapı hesabı![]()
![]()
resimleri görünce çok güldüm kerem beyinde dediği gibi Manav punto![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri