Araban kuğu gibi maşallah...
İyi günlerde güle güle kullan...kazasız belasız cezasız sürüşler arkadaşım..
Araban kuğu gibi maşallah...
İyi günlerde güle güle kullan...kazasız belasız cezasız sürüşler arkadaşım..
* GP GÜZELİ*
1905
gule gule kullan abı renkdaşım olarak cok guzel bır renk beyaz![]()
hayırlı olsun keyifli sürüşler
hepınıze cooooooook tesekur ederım arkadaslar begenmenıze sewındım benı sımartıyorsunuz![]()
çok güzel maşallah.hayırlı olsun...
ıı gorunuyor mu?¿
ŜĘŔĎÅŖ
renkdaşım iyi günlerde kullanman dileğiyle allah kaza bela vermesin inşallah
benim beyazı da görmeni isterim
allah kaza bela vermesin çok şık ve asil duruyoallah nazardan saklasın güle güle kullanın
saolun ark lar tsk...
ŜĘŔĎÅŖ
güzel olmuş..
Palio Speedgear 1.2 16v
Beyaz renk gp yakışıyor.Güle güle kullan.
serdooo hiç bişi koymadı askerlik boyunca bu koydu oturdu iste yawrummm şimdiye kadar şafak saymıyordum senin yüzünden sayacam şafak tam 365 (1 yıl) geçermi lem tamam burda kafayı yermeye başlim en iyisini çok güzel olmuş olummm süper ama ben gelene kadar zengin kalkışı el freni fln bişiler kullan lastiği incelt 40-45 attt ama varya şimdi geçmez bu 365 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelince hantını silecem tane tane lil johnnnnnnnnnnnnnnnnnn da çok özledim yawf nese gelince bugünün acısını soracam evlat acısı gibi geldi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kendine çok iyi bak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
madem beyaz atın bunla kızda kacılır kızın kapısınada dayanılır saka bıyana gercekten cok hos olmus bırcok modofyeden daha dıkkat cekıcı kazasız belasız ınsallah
vaybe topıcı hortlatmısınızya helal olsun ...superyaa bende yenı gordum aama kazasız belesız.gunlerde kullnaman dılegıylee..
saol canım sen bı gel sen gelene kadar ıns daha fazla deısıklık olacak burs umda cıktı yaz a kadar bırıktırecem onu bı ıs de buldum ordan bıraz surdan bıraz bırıktırecem ıste we senı guzel bı araba ıle karsılayacam.
sana hayırlı teskereler bırde su telefonunuda ac artık
kacırılır da kacan yokgosterırım ama elletmem moda bu aralar
saka bı yana saol tsk..
tsk...
ŜĘŔĎÅŖ
şafak 337 az kaldı tozumu yutmanaher geldiğimde bu pis arabaya bakmak zorundamıyım
süper lannnnn
307
Konu Linos tarafından (27/01/2008 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri