kazasız belasız kardesım...
Printable View
kazasız belasız kardesım...
arabayı çok masumlaştırmıştı..o yüzden söktüm:) ben hırçın istiyorum:) o yüzden hatta yaza doğru farları da karartcm cok daha güzel olck:) jantların etrafı kırmızı olsa ya da sarı o zaman iş değişcek de turuncu pek sevdgm renk degl:) jantı da sarı çizgisi var diye aldım ama bi geldi turuncu:):)
allah içine sindirsin kardeşim güzel olmuş araban maşallah.jantları ellettirme bence turuncu güzel duruyor.FK larda iyi basmış. bu arada apexiler baya yumuşak çıktı benim çok hoşuma gitti öncesinden pek farkı yok gibi.jant lastik ne marka bu arada ya? güzel paraya almışsın.
lastikler nankang die bi marka..jantlar wolfrace ingltre markası.FK iyi bastı gerçekten ve aşırı sert bekliyordum ama çok yumuşak benimkilerde..bi ara yine basmıştık aracı ısıtılmış yaylarla fena sertti.onun yannda bu orjinal yayların konforu gibi konfor vermş oluyor..gayet memnununm allah nazarlardan saklasın cümlemzn arabalarını
maşallah çok güzel olmuş :) kaçlık 5lik fkmı kullandın
evet 5 cm FK kullandım saygın abi
4. sayfada güncel fotolar var.azcık bastık yere aracı
Jantlara ve ayna rengine bayıldım. Allah kaza bela vermesin
Maşallah..
tartışmasız mersindeki en güzel araçlardan biri..bakmasını bilene araç detay dolu..Allah kazasız belasız bindirsin Ufuk..
teşekkür ederim abicim.araç geçen haftaya kadar mersindeydi.şuan denizlide ama yakında izmirde olck:D:D
guzel olmus:)
spor yayda sıkıntı şudur hangı arabaya takarsanız takın arka taraf daha cok basar bunun ıcın arkaya takoz koydur arka ön eşit dursun .
saygılar.
teşekkür ederim tutku ..izmire gidince artık beyin yanına ugrarz:D düşünmedi değilm cnkü..:D
ufuk güzel olmuş güle güle kullan...
çok şık! bir de sorum var Ufuk:) app plakayla ilgili hiç sorun yaşadın mı?(polis amcalarla) ve nerde yaptırdın bilgi verebilirsen sevinirim:D
teşkkr ederim soner abi..şafak abi ben netten sipariş verdim bunu..40TL çifti..polis amcalarla bi kere sorun yaşadım mersinde yunus polis durdurdu ve arabanı bağlicam dedi..plakaları sök dedi.tornavida varsa sökim dedm..nse bi daha bu aracı boyle görürsem bağlarım habern olsun dedi..allaha cok sukur bi daha da bişy olmadı:)
taşıyorum bagajda duruyor..sıkıntı olursa anlaşmaya bakar iş.bence yaptır abi cok tatlı duruyor