yok be kardeşim ne yaptımki.. hayırlı uğurlu olsun fenaa olucak ;)
Printable View
https://e1203.hizliresim.com/v/r/3s88p.jpg
sürüngen abisinin yanında dinleniyor:)
FK 5cm ler takıldı.yıkanır yıkanmaz yeni fotolar gelcek
hadi bakalım ver ayarı ufuk. düzgün çek bari yukarıdakiler gibi çekeceksen vay halimize 15 dakka resmi çözmeye uğraşıyoruz
güle güle kullan ufuk.umarım memnun kalırsın.yalnız resimleri hesap makinasıyla mı çektin be birader hiç belli olmuyo ne olduğu :)
sürüngen staylaaaa :D yaz gelsin konfor kaybı olmadan sürüündürelim yavruyu...
sürüngennnnn :D ufuk kardeşim nisan 20 gibi denizlideyim, süründürelim bizim kara şimşekleri beraber :D
harbiden ufuk gelde iki kare cekelim otur otur pas tuttuk :)
Maşallah :)
işte fk farkı :)
maşallah yaylarla dahada güzel olmuş ufuk hayırlı olsun..
tesekkr ederm Can..Feyyaz valla fk basmaz diyenlere foto yeter heralde:) arabam leylek gibiydi:) şimdi yerde duruyor.ayrıca cok tatlı bi sekmesi var:D makaslara girerkn zaten scirocco gibi oldu:)
İyi olmuş da bence yaylarını söktür, sen değil miydin aracın içinde annen oluyor diye cam filmi isteyen? Bakışlardan çok sağlının düşün aracında taşıdığın kişilerin, aracın sekiyorsa öyle bir gün duramayıp vurabilirsin bi yere.
önceden olsa söktürürdüm..ama artık arabaya eskisi gibi binilmiyor.babam yurtdısnda olnca annem fln da sürmüyor..o yüzdn beni rahatsz eden bişey yok..o yazdığımda mersinde yaşadığımz şeylerdi..allaha çok şükür izmire bu konuda laf yok..kmsenin kmseyi biplediği yok zaten..buarada sağlık mevzusunu geçtm artık:D leylek gibi olunca da çekilmiyor.göze hitap etmeli arac biraz
eyvallah, göze hitap etmesine ediyor. kazasız belasız bin inşallah. yine de dikkatli ol derim. Çünkü yay takılan tüm araçların sönümleme etkisi orijinale göre düşer. Frenlemede baş sallama denilen hareketi sıkça yaparsın. Ani asılmamaya çalış.
Bunun dışında jantların güzel. Yaylar jantlar lastikler ne kadar merak ettim?
yaylar kargoyla 190 a geldi..jant lastik 1300 e aldım.
ufuk aynaları niye söktün be?
ben beğeniyordum baya önceki halini