ya haci ben 5800 la harikalar yaratıyom dikkatli çekin biraz![]()
ya haci ben 5800 la harikalar yaratıyom dikkatli çekin biraz![]()
TSİ Jetta.
yetenek meselesi
eyv. kolayda ama maddi olarak kolaymı birdesadece yay yetermi yoksa amortisorlerede karışalımmı napalım maliyet ne olur böyle gidiyor
teşekkür ederim gelseydin keşke genelde o sokaktayım hafta sonları mecburen![]()
hagi sen direk coile geç bence![]()
TSİ Jetta.
nasıl istersen orası sana kalmış kafadan 7 cm arkada 5 cm iyidir yeter senin için hatta süper olur.amortisörleri sertleştirirsek konfor azalır ama yol tutuştan hiç şüphen olmasın yaydan çok daha iyi olur oda %50 sertlik iyidir.maliyette toplam 350-400 arası tutar gibi geliyor sadece yaylar max 200 lira tutar.görsellk ise paha biçilemez![]()
evet üzerindekine yapıyor.amortisörde dahil yarın öbür gün orjinale çevirme şansın var.
orjinal yaylar yere basıldığı zaman çok sallanıyormuş araba doğrumu? sadece yaylara yapsak nasıl olur sence sök tak fln toplam maliyetimi 200?
sallanıyor derken herkes arabayı basmadan önce bana bu soruyu soruyor yahu bana bir açıklayın şu sallamayısallama felan yok sadece araba basık olduğu için zıplıyor o kadar oda olsun spor yay kadar konforlu değil tabikide ama spor yaydan daha fazla indirebiliyorsun.evet işçilik sök-tak herşey dahil 200 lira felan tutar yanlışta olabilir ama oynasa en fazla 50 lira felan oynar yani 250 lira felan yapar.genede yarın ikitelli namı ara fiyat al ona göre hareket edelim.
abi peki spor yay alsak eibach fln hangisi iyidir bilmiyorum 5cm lik alsak ne kadar iner? yani orjinallerle 7cm diyosun benim jantlar 17 orjinal lastik ölçüleri sürtme fln olurmu? arkayada oturan oluyo aile geniş
H&R tabikide.17 jantla sürtme olmaz çünkü orjinal jantı kullanıyorsun içeride kalıyor hiçbirşey olmaz merak etme.
o zamaan sence hr mi yoksa orjinalleri yere basmakmı daha iyi olur
H&R daha iyi tabikide orjinalin tek farkı 5 cm değilde biraz daha indirmek için hemde fiyat olarak daha uygun olduğu için yoksa 5lik H&R kafidir.ama fiyat olarak yüksek işte 400e yayı alıcaksın 50de işçilik 450.izmitte zaten 450 liraya coil yapıyorlar sadece önlere yapıyor arkayıda yayları kesip amortisörleri sertleştiriyor.önleri ise 12 cm indirip kaldırabiliyorsun farkı bu
HR tabiki hacı bence![]()
TSİ Jetta.
450ye coil yapmak daha güzel değilmi? arkaları kestirmem abi orinalleri bastırım arkada
Coilin gideri var tabi 3 posta![]()
TSİ Jetta.
evet daha mantıklı önleri coil yaptırıcan arkayıda pressleticen ama birini izmitte diğerini istanbulda yaptırıcan o zaman şöyle yapıcan izmite giderken sadece arkayı 7 cm bas dicen önleride ona göre ayarlasın izmittede dip basıcak şekilde yapsın al sana önler coil 12 cmhe birde söyliyim orjinal amortisörüne dokunmuyor eğer 800 lira ayarlayabilirsen 4 tane yaptır derim
sağlamlığı nasıldır acaba
peki abi sıfır coil amortisör takımı satılmıyomu benim arabaya
garanti veriyor memnun kalmassan orjinallerini takarsın.çevremdede sorunsuz kullanan bir çok kişi gösterebilirim.parayı bulsam ilk işim coille geçmek olucak zaten
satılıyor FK var 800 lira felan ama ses yapıyor diye okudum.jom güzel diyorlar jomda 7 cm felan basıyor oda kargo dahil 350 euro civarı.Almanyadan geliyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri