Biz o islemleri 2009da yaptik olum simdi olmus 2011 sen anca yaptin![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
sindire sindire nerelerden nerelere geldi adam,
önce kuyruğu bıraktı sonra ayaklar oluştu kalan hikayeyi siz biliyorsunuz.
kardeşim araç süper olmuş maşallah, ALLAH kaza bela vermesin.bide bi sorum olcak far karartma ve stop boyamayı nerde ve kaça yaptığını söylemenin bir mahsuru varmı ?
merhaba mert bende aracım yay almayı düşünüyorum senin aracının üstündeki yaylar 3,5 mu 5 cm mi?ben eichbach 3,5 luk almayı düşünüyorum ama 5çok düşmez diolar araç için teşekkürler...
Mağşallah çok güzel olmuş yan marşpiyerlerden ve arka tampon altı ekten nerden bulabiliriz acaba fiyat ne kadardır bi mahsuru yok ise
marşpiyeller orijinal fun marşpiyelleri,bi ara birileri serviste soruyolardı 2 tanesi 1000 lira gibi uçuk bi rakam diyorlardı,ama fiberci'de fln kolaylıkla yapılabilir.Alt tampon ekini ben arkadaşımdan aldım ama servisten orijinal getirtmek isterseniz bi 600'e fln gelir diye düşünüyorum.
Upgradin..
Teşekkürler servisteki bu pahalılık ne böyle yaa insanın servise gidesi hatta önünden gecesi gelmiyor
maşallah araba çok güzel allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın![]()
O değilde bursada hergün bi puntocudan selam veya sellektör alıyorum bi buluşma ayarlansada tanışsak bari![]()
Upgradin..
Selam mert araban çok güzel olmuş. Nazar değmesin.bursa da karşılaşmak dileğiyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri