Güle güle kullan. araç güzel olmuş. bende düşündüğüm bazı şeyler tecno gri de nasıl durur diye merak ediyordum. özellikle kromlar.doğrusu çok şık bi duruş olmuş.
maşallah araç yakıyor ama o paspas çok sırıtmış
Güle güle kullan. araç güzel olmuş. bende düşündüğüm bazı şeyler tecno gri de nasıl durur diye merak ediyordum. özellikle kromlar.doğrusu çok şık bi duruş olmuş.
acentadan arabamı satın alırken,vitirinde durduğu zaman resmini çekmiştim,o haliylen bu hali arasında biraz değişiklikler yaptım,çok fazla modifiyeden yana olmadığımdan ötürü sadelik olsun diye sağ, solunda biraz modifiyeye gittim.Arabama kromların gayet yakıştığını düşünüyorum,araca ağır bir estetik kattığını çevremdeki arkadaşalarım zaman zaman dile getiriyorlar.olumlu veya olumsuz eleştirilerinizden ötürü tşk ediyorum.
Maşaallah çok güzel araç kazasız belasız inşaallah...Bir de marşpiyel taktırırsanız tadından yenmeyecek...
Aracınız çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler.
Maşallah.....
Geçmiş bayramınız bubarek olsun.
iyi günlerde kullan keyifli sürüşler xenon da olsa tam olucak araç![]()
murat saol tkrederim .
maşallah kazasız belasız..
arkadaşlar havalar yağmaya başladı dikkatli kullanalım.
fiat grende punto kullanılmamış sıfır sac jantlar.
sıfırdır,kullanılmamıştır.resimlerden anlaşıldığı gibi çiziksiz ve darbesizdirler.
araç sıfır bayisinden alınırken çelik cantlar ile çıkartılmıştır.tek km yol yapmamıştır.
alana şimdiden hayırlı olsun.
hr 3,5 dizel uyumlu yaylarla takas olunur.
jant ve lastiklerin çok güzel kardeşim ebatını öğrenebilir miyim
Konu suleyman1905 tarafından (31/10/2011 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
215 45 17 hiç bir puroblemi yok saol.
10 üstün 10 sade ve şık kazasız belasız iyi günler de kullanın
2010 2011 tarihli 205 60 15 bu ölçülerde kışlık lastik elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar varsa satın alabilirim.takım olarak 4 adet
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri