gayet güzel olmuş, güle güle sür.
1 yıldan beri uğraşmaktayım son hali budur arkadaşlar bayadır koymak istiyordum fotoları ama bugüne nasip oldu artık....arabam 90'lık multijet emotion paket sonradan yapılan işlemler komple body kit,4 egzost ve abart farlardır ,yaylar jantlar orjinaldir.......
Konu Sean_Constantine tarafından (23/05/2011 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
gayet güzel olmuş, güle güle sür.
Aracınız çok güzel, güle güle kullanın..
Beneficium accipere libertatem est vendere
güle güle kullan güzell. yanlız arka ekin rengi tutmamış gibi gördüm baya fark var gibi ?
Piri Reis Üniversitesinde görüyorum devamlı.Güzel araç,Allah kaza bela vermesin.
Grey Goose ...
maşallah ama jantları take offa çevirirseniz fena olucak![]()
TSİ Jetta.
güzel araç...
Keyif BMW'Dir...
kazasız belasız inşallah
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah body kit fena değil jant olup biraz daha basılsa tadından yenmez diye düşünüyorum kazasız belasız kullanın
vay vay vay benimkinin hem kardeşi hemde benim hemşerimkardeşim gayet güzel olmuş benim gp de 09 plaka hemde nazillide ikamet etmekte ailem...bende diodum İstanbulda tek 09 bendedir heralde diodum da büyük lokma ye büyük konuşma
![]()
Sağolun arkadaşlar tşkkürler görüşler için....
tayfun @
Hemşerim denk geldi desene walla bende tek 09 benim'dir diye düşünüyordum bi ara denk geliriz E-5 'te hemşo..) selektör yapp hehehe
Mjet@
Dostum araba yıkamacı'dayken yerden yansıma falan war tam arka eke doğru normalde boyasında hiç bi fark yok... bende fark ettim o fotoda... yeni fotolar koyucam zaten orda belli olur....
tamam serkancım sen tam olarak nerde oturuyorsun İstanbulda?
Bir puntom olsun bende böyle yapıcam.![]()
haha orhan babadeğişelim partları yaw özlemişsindir....
Konu Sean_Constantine tarafından (23/05/2011 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.
vay be resimdeki yer nazilli galiba ben polis okulunu orda okudum eski günlerim geldi aklıma vay be nazilli uzun çarşısı filan ah ah bu arada araçta başarılı arka ek on numara olmuş
nede olsa gri fazla söze gerek yok maşallah![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
ön tampon eki nerede yaptınız
Konu asil tarafından (24/05/2011 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri