fiyat güzel gibi duruyor..hayırlı uğurlu olsun..
Arkadaşlar herkese merhabalar bende bugün itibari ile arabamı aldım kısmetse cuma günü teslim alıyorum
punto evo active 1.3 75 hp beyaz aldım zaten elimdeki paranın büyük kısmı kredi olduğu için dynamic lere bakma gereği duymadım
aracı mtv ve trafik sigortası dahil 30.000 TL ye aldım fiyat nasıl sizce adana ve mersin bölgem olduğu için uzak yerlere sorma gereği duymadım ayrıca aracıma kolçak ve park sensörü taktırdım bu ikisinede 400 TL verdim hafta sonu foto eklerim cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Konu flood01 tarafından (07/06/2011 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
fiyat güzel gibi duruyor..hayırlı uğurlu olsun..
teşekkür ederim sağolun
Hayırlısı olsun kazasız belasız sağlıkla inşallah. Ama bildiğim kadarıyla active ile dynamic arasında 1500 tl fark war. siz zaten 400 wermişsiniz. keşke 1000 daha werip digital klima 4 cam otomatik ve ekstra 2 hav yastığı da alsaydınız...![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
teşekkür ederim sağolun valla normal bayi fiyatı 32.500 geçiyordu dynamic için 34.000 civarında bir fiyat verdiler benzinlisi dediğiniz fiyata olabilir ama benim tercihim dizel oldugu için arada bariz bir fark vardı
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlısı olsun kazasız belasız...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir fiyata aldığını söyleyebilirim. rakam çok iyi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah kazasız belasız kullanmayı cümlemize nasip etsin
iyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin inşallah. sıfır aracın tadına doyum olmaz...
üstad o kokuyu almayı sabırsızlıkla bekliyorum cuma günü ilk işim aracın içine binince o kokuyu içime çekmek olacak![]()
Hayırlı olsun![]()
TSİ Jetta.
hayırlı olsun....
teşekkür ederim sağolun
hayırlı olsun...![]()
Keyif BMW'Dir...
31 bin son fiyat almıstım iyi almıssın)
üstad ne sen sor ne ben söyleyim 30 a alıp çıkacağız bu aracı yoksa gitmeyiz dedik 30.500 e dedi yok düz olacak dedim en son müdürleriyle görüştük oda çok uğraştırdı ama baş edemedi bizimle
Ben 1.3 Dynamic 75 bg Multijet S@S ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER ASSIST KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI) trafik sigortası+MTV 1.TAKSİT 34800 e aldım.Nisanın ortasında anlaştım araç geleli 2 hafta oldu.Sizce fiyat nasıl?
iyi fiyat bence hayırlı olsun çıkamadım yukarı çıkabilsem dynamic gözümdeydi ama kısmetimiz buymuş
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin..
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri