çift çıkış sizdekinin aynısı
ORJİNAL FİAT PUNTO EVO - GRANDE PUNTO KAPI EŞİĞİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
ORJİNAL PUNTO EVO - GRANDE PUNTO ÇİFT ÇIKIŞ EGSOZ SATILIK - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Printable View
maşallah... allah nazardan saklasın...
benimkide orjinal italya fiattan ve garantiside var:)
maşallah araç on numara, kardeşim aksesuarları hepsini servistemi yaptın ?
benim araç evo kit + esp + hi fi müzik sistemi + skydome 2011 model (araç 10.000km de) 34.000 e aldım nasıl fiyat?
araç süper duruyor zaten beyaz her arabaya yakışıyor ama bence egzoz ucu kötü gibi geldi.
hayırlı olsun iyi günlerde kulllan inş yalnız ön camlar renkli filim olabilirdi.egzoz ucunu yeni gördüm güzel sen beğendikten sonra gerisini boşver :)
Bayıldım valla
kazasız belasız kullanın inşallah...
kardeş arabanın maşallahı var fakat marşpiyelleri ters takmışsın
ustam başta allah kaza bela vermeden ağız tadıyla sürdürmeyi nasip etsin aracın tatlı ve hoş olmuş...
sana da bi kaç sorum olsa bende de evo 1.3 m.jet var marşpiyel ve spoiler nerde aldın acaba?
Tesekkürler aksesuarları da italyadan Medos (ist) getirtti ve Medos ta taktık
Tesekkürler önleri mahsus renkli yaptırmadım 155 ile ugrasmak istemiyorum...
Tesekkürler marşpiyeller benim için güzel ve bana dpgru ...
Tesekkürler. darısı basınıza . Medos tan engin ile görüsün benim (emrullah akca kastamonu) selamımı iletin yard olacaktır...
çok iyi olmuş güle güle kullan
Maşallah güle güle kullan, ,bi sorum olacak marşpiyeller ters acaba senin tercihin mi yoksa dikkat etmedinizmi..farkettim söylemeden edemedim lütfen yanlış anlaşılmasın..bu güzelliğe toz kondurmayalım..
Maşallah çok güzellll