Evet ancak benim aldığım tarihte araç zamlanmamıştı ve ben gümüş anahtar sahibi old için birde bayim ayrıca indirim yaptı ondan hesaplı aldım
Printable View
Evet aracı 38 + 1650 aksesuar aldım ancak ben aracı aldığım tarihte hem 31 mart idi, hemde gümüş anahtar sahibi old için çokçok ind aldım birde bayim indirim uyguladı,
31 marttan sonra biliyorsunuzdur araçlara iki kez zam geldi her ikisinde de 750 TL şer yani 1500 arttı :)
şu anda yaklaşık 40000 tl lik bir araca bindiğim için gururluyum :)
Ne mutlu size...
kazasız belasız kullan arkadaşım...
hayırlı uğurlu olsun araç çok güzel ama fiyatı sanki tuzlu gibi neredeyse 40 bin lira vermişsiniz. ben evoların bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum :S
Bilmiyorum arkadaşım görüşüne saygı duyarım, temennin için de tşk ederim, ancak şunu da belirteyim, bir ford da otomatik benzinli ve cam tavan yok, diğer üst özellikler yokken çok yakın bir akrabam 39 bine aldı ve onun yanında benim evo BMW ayarında kalıyor ve dizel :)
Ben iddia ediyorum çevremdeki arkadaşlarımla varsa bu donanımda bu fiyatta özellikte olan araç buyursun diyorum ?
Guzel arac ama gozume biseyler eksik geldi on camda film olmamasi goruntuyu bozmus bence ve orjinal spoilerin daha iyi durmasini bekliyordum
Arkadaşım ön camda hususen istemedim, fiatın italyan sitesinde veya değişik bir sitesinde hatta şöle söyleyeyim, fiat bayilerinde eğer 3 kapı bir evo resmi görürsen dikkatli bak ona, o araçtakiyle benimkinin farkı o 3 kapı ve egzoz çıkışı yatay gerisini aynı olsun istedim, spoiler ve diğer aksesuarlar İtalya dan geldi yani orjinal
TEŞEKKÜRLER...
Evet orjinal oldugunu soledim zaten bende hayirlisi olsun tr de 3k dynamic olsa hic dusunmez alirdim ama yok malesef... Gelirsede dusunuyorum
Allah kaza bela vermesin
Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
selam herkeze emrullah bey egzozu kaça taktırdınız. bende düşünüyorum da bu tek oval olanlardan.
Selam, egzozu tek olarak değil de tüm aksesuarları birlikte almıştım, egzozun fiyatını öğrenip size dönüş yapayım Teşekkürler, ancak ben de tek oval taktırcaktım, sonra servis görevlisi dedi ki , abi dedi ben daha hiç çift çıkışlı egzosu olan punto görmedim, neden tek takıyosun ki, farklı olsun dedi, mantığıma yattı ve iyikide çift takmışım :)
inci gibi maşallah allah nazrlardan korusun ..
birde hangi fotoğraf makinası ile çektin :)
bende egsoz ucunu aldım orjinal ama begenmedim satıyorum :)
Çokk teşekkür ederim, Allah sizlere daha güzelini iyisini hızlısını karizmatik olanını nasip eylesin, güzel temennileriniz için sağolun, daha bu pazar sizin memleketteydik, bir park var yukarda oraya gittik ailecek oturup çay içtik çok hoşumuza gitti , belirteyim istedim :) Ancak evom yoktu başka araçla :)