Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
inş olmustur![]()
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
inş olmustur![]()
sade ve güzel güle güle kullanın
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah güzel araç kazasız belasız kullanın.yalnız bu beyaz skydome lu evolar çoğaldı bir ayrıcalığınız kalmadı gibi![]()
alet gergin![]()
maşallah
![]()
TSİ Jetta.
Maşallah nazar değmesin....
Sahibide arabasıyla tam uyumlu yani
Siyah - Beyaz . Gözlük ve gömlek![]()
abi 95 hp miş saygılarperformans olarak nasıl?
Canım dostum ya niye öle diyon akcanınki kadar olmasada diye, bu arada bu beyaz mı, metalik beyaz mı, beyaz dimi bu, cidden çok hoş duruyo seninkide, ya abi 95 bi harikaymış ya ve dualogic olmasına bittim, Allah ım kaza bela vermesin cümleminkiyle bir benimkinede, dün şehir içinde eski kasa bmw 5.20 vardı önümde, tam gaz topukladı, bende arkasındaydım , bende yapıştırdım sonra baktım gaz kesmem gerekti, bende kesmeden sağından cuffff, arabaya diycek yok, çapına göre bence gücü harika...!!!
İyi günlerde kazasız belasız kullan dostum güneş (maşallah)
Yok yok böle bi araç kaç tane var güneş ist hariç çoğu ilde, Allah ımıza ne kadar şükretsek azdır, full araçlara biniyoruz hadi onu da geçtim sıfır araç sahibiyiz, hamdolsun, bu arada arkaları iyiki flm yaptırmışım güneş rahatsız etmiyo, xenon taktırmayı ise ben düşünmüyorum, zaten şu an kıpırdycak halim yokhepimizde güle güle kullanalım kazasız belasız, blue me ye telimin rehberini kopyalamıyor anlamadım veya ne kadar beklemek gerekiyor kopyalaması için, birde durduğumuz yerde mi yapmamız gerekiyo ?
Ya güneş rüzgar olayını çözdük, dün servise götürdüm, fren pedalının altında ama sol alt köşede bi delik var yaklaşık avuç içi kadar bir yuvarlak boşluk, orada herhalde bir kapak varmış , servisçi ark abi sipariş edim getirteyim dedi, ya o kadar rüzgar vuruyo ki alttan ve motor sesi komple içeride , motordaki atların sesini içerden duyuyorum hehe :...
maşallah çok güzel Evo'n,
kazasız,, belasız kullan kardeş![]()
Hayırlı olsun bir tane daha 95'lik geldi.![]()
güzel araç maaşallah...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsuın tatlı araçç
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri