erdi maşallah kazasız belasız. harika görünüyo.
tek far icin iki ayri h1 ampulu var, kisalarda mercekler, uzunlarda kare kisimdaki xenon yaniyor, yani toplamda sag sol icin 4 balasti var. park lambasi yerine alttaki ledleri yaniyor. selektor yaparken kisalarla beraber uzunlar yaniyor, sadece uzun far yakinca mercekler sonuyor ve kare kisim tek yaniyor.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
erdi maşallah kazasız belasız. harika görünüyo.
maşallah erdi çok güzel oldu yau =) çorbada tuzum var yaylar jantlar benden![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
erdi aydınlatma nasıl? özellikle yağmurda tatmin edermi?
erdi aydınlatma nasıl? özellikle yağmurda tatmin edermi?
teşekkürler ah bir bixenonlu far çıksa![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
valla hep sehiricineydim daha pek anlayamadim, soyle bir karanlik sehirdisi yollarinda denemek lazim.
uzunlarda xenon yerine sari yada beyaz ampul belki daha iyi bir secim olabilir cunku kisadan uzunlara gecince mercekteki xenon sondugu icin, uzun - kisa fark gecislerinde xenon isinasiya kadar bir saniye kadar biraz karanlik oluyor. roleyle mercegin sonmemesi saglanabilir sanirim
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Kısa ile uzun arasına bir diyot koyarsan iş çözülür kısadan uzuna akım geçecek uzun yaktığında kısaya akım geçmeyecek basit bir iş bu şekilde yapabilirsin ..
Angel farların hepsi bu mantıkla çalışır![]()
Ne zaman kırmızı bi araç görsem hep pişman oluyorum, kırmızı skydome lu almadığıma. Gerçekten harika bi araç Allah kaza bela vermesin.
forumdan bir arkadastan abarth stop almistim, montajini yaptirdim bugun;
![]()
patron daha cam filimi takmamışın yaw![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
gerçekten güzel olmuş erdi...![]()
güzel olmuş hayırlı olsun...
bu araçta kırmızı ve beyazın yeri bambaşka...
Keyif BMW'Dir...
süper olmuş güle güle kullanın!
Gözlerimiz kamaştııMaşallahh..
spor şık estetik sade![]()
abarth stop ile normal punto stop arasındaki fark ne bu stopların benim araçtakinlerden farksız gibi duruyolar sanki![]()
az parlak değil seninkide haa![]()
TSİ Jetta.
Hadi yine iyisin erdi ben puntoyu sattım ortalık sana kaldı.Şaka bir yana allah kaza bela vermesin maşallah.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri