Gerci baharin gelmeye niyeti yok ama, ben gene de dayanamayip Bravo'ma bahar temizligi yaptim.
Yapilanlar:
Motor temizligi
Ic kisim ve bagaj temizligi
Boyali yuzeyde sirasi ile Kil + SRP + WAX uygulamasi
Ve de fotolar :
Kullanilan mazlemer :
Temizlendikten sonra motor :
Ic kisim :
Kil ile boya yuzeyinden cikanlar :
SRP + WAX oncesi yikama, durulama, plastik yerleri bantla kapama
SRP + WAX Sonucu :
(Cok ruzgar oldugu icin arabanin uzeri surekli tozlaniyordu. Bu yuzden WAX'i tek kat uygulamak durumunda kaldim. Ikinci bir kati daha atabilse idim daha da parlayacakti ama gene de fena olmadi.)
![]()
maşallah araba fena kirli olsada olur![]()
TSİ Jetta.
eline saglıkbende bende bi iç dış girişmem lazım havalarda düzelmiyoki
![]()
eline sağlık abibende yağmurlar dursun diye bekliyorum
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi bide şu boya temizliğinde kullandığın malzemeler Kil + SRP + WAX kaç tl tutuyor nereden temin edebiliriz aradım ama bulamadım ?
TSİ Jetta.
Tesekkur ederim, daha temizleri sizlerin olsun..
Kullandigim urunler :
Amway LOC
Sonax Motor Temizleyici
Sonax Oto Sampuani
Sonax Jant Temizleyici
Siyah yuzeyler icin parlatici
Silikon sprey (Fitiller icin)
Boya icin
Autoglym Kil
Autoglym SRP
Collitine 845 WAX
Bu 3 urunu ebay'den alirsaniz toplami 30 Dolar civari oluyor, ama yok bekleyemem o kadar diyorsaniz sahibinden'de de satilmakta, yaklasik 60 liraya hepsini alabilirsiniz.
maşallah tertemiz yapmışsın,
nazar değmesin,
ellerine sağlık
ellerine sağlık emre abi fena olmuş hakkaten bir ara benim motorada iç-dış girelim beraber olurmu![]()
valla bende dun elime aldım kovayı düştüm arabanın içine koltukların hepsini nemli bezlerle sildim paspaslar halılar filan havalar düzelsin bi turtlr wax bide kagıt bantla boya koruma ve cila yapıcam![]()
emre abi sendeki alette hasta işiymiş yawyarış sehpası ön-arka diskler falan tam tehlike
![]()
Konu sabanci tarafından (22/04/2011 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir.
Avatar resminizdeki motor bence daha da hasta işi...![]()
Şu arabanın içi nasıl temizlenir ders almak istiyorum arabanın içini temizlemekten nefret ediyorum abi.
kardeşim eleman arıyorum bir görüşelimsüper olmuş valla....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bende çarşamba günü temizlik yapıcam sadece cila düşünüyorum boya için hızlı cila için ne dersiniz arkadaşlar birde Sonax Motor Temizleyici kullanmışsın güzel olmuş kullanımı hakkında bilgi verebilirmisin acaba?
2004 yılından beri araba kullanırım nezaman arabamı yıkatsam 3-5 damlada olsa tozla karışık yağmur atar ve arabayı rezil eder daha arabamı yıkattıktan sonra 2 gün temiz binmiş değilim..
Hızlı cila daha önce turtle wax kullanmıştım güzeldi..
maşallah süper olmus bu malzemelerden benimde almam lazım....
eline sağlık abi süper olmuş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri