köpek ne var abi modeli ne![]()
Ozkan abi tesisat zor kopek var bagaj lazim![]()
köpek ne var abi modeli ne![]()
Güzel uygulamalar,maşallah...
Saol usta abi
Alman kurdum var![]()
Yok orjinal degil femoliden temin edicem sanirim karar veremiyorum![]()
Forumdan bir arkadaş orjinalini getirtmiş. Sanırım ismi Emrullahtı.
Hatta almak isteyenlerin Medos otomotivden Engin beyle görüşebileceğini yazmıştı. Haftaya arayıp fiyat çok abartı değilse bende sipariş vermek istiyorum![]()
Tum takima 1400 vermis
Yan citalara servisin 450 dedigini dusunursek az bisi soluceklerini dusunmuyorum
Hocam maşallah araç çok harika olmuş yayları takınca süspansüyon nasıl oldu orjinal jant lastikle onu merak etttim ...
Biraz konfor dustu tabi ama orjinal jant lastikle konfor daha iyi olur 65 yanak var
Gökay bugün Medos tan engin beyle görüştüm. Sağolsun aradı ve bilgilendirdi beni. Orjinal yan marşpiyeli italyadan yaklaşık 28 günde geliyormuş fiyatı işşilik dahil 650 dedi.
Ön arka ve yan marşpiyel takımı (Body Kit) işşilik dahil 1830 tutuyor. Ama bir indirim yapıyor,pazarlıkla 1600 iner diye tahmin ediyorum. Ben EVO nun body kiti yok diye biliyorum dedim, Grande Puntonun body kiti uyuyormuş.
Birde abarth body kit sorayım dedim. Sırf ön takım 2500 tl civarında dedi Tabi kalp krizi geçiriyordumSen yan marşpiyerler için fiyat aldınmı? Birde senin almak istediğin marşpiyeller karbon fibermi?
Grande puntonun bodykit uymuyor diye biliyorum on ve arka tampon farkli. Ole olmasa femolide satilan on arka tampon eklerini evoyada satardi Ben bi yerle gorustum. Novitec body kiti boyali 950 lira fiyst verdi resimdekiyle birebir yaparim dedi
Sadece gpnin marspiyerleri spoileri uyuyor.
Malzeme fiber zaten fiberci verdi fiyati abarthin sadece on arka tampon olur zaten malum tek kapi oldugundan marspiyer olmaz onuda yaptirmak gerekir![]()
Konu wepster tarafından (19/04/2011 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
grup ındırımı yaparlar mı acaba![]()
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Hadi ya çok iyiymiş. şeytan kıy paraya diyor valla.Ya abi bunlar cesaret işi biri bir yapsa arabada nasıl gözüktüğünü görsek bir sürü kişi yapmaya başlayacak.
Resimdeki gibi yaparım dediği Şu Novitec Kırmızı bir evoya yapmışlar onun gibimi yapabilirmiş.
Abi birde bunlar karbon fiber olucak hemen kırılırmı?Pek sağlam olmaz diyorlar.
Evet aynen novitec gibi olcak
Ben far karartma konusunda kobay yaptim kendimi eminim bi cok kisi cekiniyordur. Ben aslinda cokta kasmiyorum birisi yapsada gorsem diye imkanim oldukca yaparim.
Kunt abi tabiki yaparlar bu fiber islerinde ilki zor oluyor sonrasi daha kolaykonusmak lazim
Zaten bu aksesuarlarin %90 i karbon fiber die biliyorum
iyi bir fiyat verirlerse birlikte yaptıralım.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
Olmadi kendi tarzimizi yaratiriz kunt abi)
Aynen.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri