hayırlı olsun kasasız belasız inş! ama temizliği gerçekten sıkıntı aynı renk bnmki de...
diğer evolarla aynı anda alınmış...)) çok şıklar walla bir gün birini bir gün diğerini kullanırsınız
))
135 lik ne zaman çıkacak ki 95 yetmez ya gerçi 75 çok mu yetio yases sistemi olmayan araba olmaz zaten
![]()
Valla 75lıkten snra oburu ucak gıbı gelıyorses sıstemını yaptırmadan once jantla kararsız kalmıstım ama ıyıkı ses sıstemı yaptırmısım dıyorum
![]()
güle güle kullanın o zmn sağlıkla cezasız belasız sürüşler))
Cok tesekkur ederım hepımıze ıns
aracımdaki 2 değişiklikle karşınızdayım
1.si orjinal tip spoiler, 2.si ise gündüz farlarını turuncu yapıp parklara bağlattım. umarım beğenirsiniz![]()
Güle güle kullanın,bende gündüz farlarını kısalara bağlatmak istiyorumda zahmetli bir işmidir?
Kaplama ve spoiler güzel olmuş güle güle kullanınGündüz farlarıda çok hoş duruyor, aldığınız ampül tipini yazmanız mümkünmü acaba?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hocam bende parklara bağlattım ama uyarı lambası yandı.nasıl çözdü elektirikçi ...
teşekkrler tuncay abi.. elektrikçiye götürdüm usta yaptı bende pek anlamam ama ampulun ordan bi kablo çektim parklara dedi. pek zahmetli değildir heralde...
teşekkürler hepsi içinaldığım ampul çift duylu ampul, model olarak birsürü model var ama ampulun orjinaliyle gidip bunun turuncusunu istiyorum çift duylu olanından dedim hem öyle aldım..
ampulu değiştirmedenmi taktırdınız? yani çift duylu ampul olması gerekiyormuş. ustanın anlattığına göre tek duylularda sıkıntı olur dedi. çift duylu olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
[QUOTE=can-asan;593116]aracımdaki 2 değişiklikle karşınızdayım
1.si orjinal tip spoiler, 2.si ise gündüz farlarını turuncu yapıp parklara bağlattım. umarım beğenirsiniz[/QU araç çok güzel iyi günlerde kullan spoliler ayrı bir hava katmış fiat nedir.
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
teşekkürler fikret abi... 150 tl spoilerin fiyatı
gerçektenmi bora.. bana aldığımız yerdeki adamı aramadınmı? getiricem demişti
Aradım iki gün sonra,gelmedi dedi,numaramı aldı haber veriyim geldiğinde dedi ama ses seda yok.Kartal sanayide girmediğim dükkan kalmadı ordada bulamadım.Fırsat bulunca Bostancıyı dolaşıcam bakalım![]()
öyle yerlerde zor ararlar sen arasaydın bidahabulursun inşallah kardeşim
güncel fotoğrafları ekleyeyim dedim ve yeni taktırdığım marşpiyelide göstereyim bu arada
![]()
Konu can-asan tarafından (23/01/2012 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri