Sayfa 2/2 İlkİlk 12
39 sonuçtan 21 ile 39 arası

Konu: Adana'nın Yeni Punto'su

Serhan Göz
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. feedbackx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 GT 441
    Edilen teşekkür: 145

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

birde sanki direksyon ve vites topuzu malzemesı dığer plastık aksamlarla farklılık gostermış gibi malzemesı yumusak ama gorunuste bı farklılık olmaması gerekmıyormu?biraz daha rengi açık sanki flasında etkısı var diceksin şimdi biliyorum ama diğer yerlerle barız fark var gibi geldi..tekrardan hayırlı olsun beyaz almakla en guzelını yaptın allah kaza bela vermasın gule gule kullan..

onrky
    1.4 starjet 95hp

emre arslan
    petrolcü trakya_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 150

hayırlısı olsun

Cihan Can
    HarbiAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

teşekkür ederim herkese. aracımı akşam 18.00 gibi teslim aldım ve yaklaşık 98 km yol gezindim , eger yol bilgisayarında gördüğüm değerler gerçeği birebir yansıtıyorsa valla SÜPER ÖTESİ. ilk kalkışta evet çok fazla gösteriyor ama araç toparlandıkça tüketim düşüyor, şuan itibariyle bahsediyorum ORTALAMAM 5.0 L /100KM... şehiriçinde 3.2 lt gördüm 40-60 km hızla. otobana çıktım ve 90-110 km hız arasında 3,5-4,2 L kullanıma bağlı olarak değişen değerler gördüm. tabi aracın kalkışı esnasında 15-25 L gibi değerler gördüm, ara ara 8-9 L tüketim gördüğüm oldu. dediğim gibi araç kendini topladıkça yakıtı azalıyor. e bide malum adana trafiği fazla yakmaması lazım. umarım böyle gider. şuan aracım 103 km'de.

ayrıca gözlemlediğim bir kaç detayı paylaşmak istiyorum,

* Eco Mode açık iken araç 1800-1900 devirde vites yükseltiyor, bu da aracın gerçekten ciddi derecede hantal olmasına neden oluyor. yakıt tüketimine pozitif bir etki ettiğini söyleyemiyorum çünkü daha sonra Eco Mode 'u kapattım ve daha iyi değerler gördüm. Eco Mode kapalı ikende araç 2700-2900 devirlerde vites yükseltiyor, tabi bulunduğu yolun yapısına , hızınıza ve kullanımınıza göre bu devir bazen 3200-3300 lere gelince vites yükseltiyor. hatta bir ara panik yaptım 3100 devirdi vites yükseltmedi bira daha yüklendim gaza 3300 devirde yükseltti vitesi.

* Start&Stop , tek kelime söylüyorum HARİKA ÖTESİ... "AMA"
    -- bu özelliğin ne kadar faydalı olduğunu anlamanız için sürekli uzun yanan ışıklarda durmanız gerekir , şayet ben 75-80 km sonunda s&s u kapatmaya karar verdim, çünkü 3-5 sn bile sürmeyen bazı ışıklara takıldığınızda kötü oluyor. bazen ise tam durduğunuz sırada bi bakıyorsunuz sarı yanıyor ve mecburen hemen kalkış moduna giriyorsunuz. ne kadar ayarlasanız ayarlayın kendinizi ama o ışıkların süresini zamanını bir türlü tutturamıyorsunuz. hele bilmediğiniz yollarda, özellikle yüksek kasislerde , malum Türkiye burası , çoğu yerde tırların yavaş geçmesi için yüksek kasis var, nedense bu kasis bizim araçları engelliyor hep, tırlara bişey olmuyor. yol tıkandığında ise tam bir felaket, santim santim ilerlediğiniz zamanlarda çıldırmamak elde değil bu özellik sayesinde. ama faydalı olduğu durumlarda var mutlaka, ancak dediğim gibi ben kullanmamaya karar verdim. Herkesin düşüncesi farklıdır

* hillholder var araçta sözde ama ben bi türlü o özelliği hissedemedim araçta. hafif yokuşta ayağımı frenden çekince geriye kayma yapıyor. s&s kullanmıyorum. yani araç rölantide çalışır vaziyette yokuş yukarı kalkışta kayma oluyor. hillholder için açma kapama düğmesi falanda göremedim. varsa bilen yardımını rica ediyorum.

* frenler ve süspansiyon gerçekten harika geldi bana. yalnız içeriye çok fazla yol gürültüsü geliyor. müziğin sesini açmazsanız vay halinize.

* koltuklar konforlu, iç mekan gayet rahat ve şık görünüyor. yalnız tavan döşemesine pek içim ısınmadı , hafiften bi yumruk atsam içeri göçecek derecede hafif ve kalitesiz. geneli böylemidir döşemelerin bilmiyorum ama bana pek güven vermedi.

aklıma gelen olursa sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

şimdilik bunları yazdım, bugün yarın bir kaç resim daha paylaşacağım.

hillholder konusunda yardımınızı rica ediyorum.

ayrıca farların içerisine Led ışıklar konuluyor, onları nerde nasıl yaptırabiliriz ? zor bir şey mi? maliyeti nedir ? Audilerde şu sıra çok görmeye başladığımız far içi ledlerden bahsediyorum. benim araca yaptırmayı düşünüyorum, konuyla ilgisi olan arkadaşlarım varsa haberleşelim lütfen.

Saygılar
    "Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK

Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz

Cihan Can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

Yeni resimler... Bu sabah Amerikan Adası'nda çektim.
    "Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Valla süper ötesi beyazın ayrı bir havası var ya Allah kaza bela vermesin inş.
    Artık Fiorinolu

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Kız gibi maaşallah

Emrullah SELÇUKOĞLU
    alcazar01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Van
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Arabanız hayırlı olsun çok güzel gerçekten.Beyaz çok yakışıyor bu arabaya.far içerisine led uygulaması için farlarınızı değiştirmeniz gerekiyor daylıght taktırmalısınız. onun fiyatlarıda 400-500 diye biliyorum yanlış olabilir ama taktıran arkadaşlar var forumda öğrenebilirsiniz onlardan beyazada çok yakışacağını düşünüyorum. Hiç olmadı far karartma mutlaka yaptırın derim.

Tayfun DEMİR
    Negotiator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

hayırlı olsun araban. gerçekten güzel bir tercih yapmışsın. kazasız belasız bin inşallah.

Cihan Can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.

alcazar01;

farları değiştirmeden daha az maliyetli bir uygulama yapma imkanımız yokmu. ?

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

hayırlı olsun, güle güle, kazasız-belasız kullanın

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Hayırlı olsun güle güle kullan hemşerim kazasız belasız yalnız resimlerde Numan ustamda çıkmış ya çok güzel

Emrullah SELÇUKOĞLU
    alcazar01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Van
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

aracın kendi farlarına şerit led uygulamasının çok yakışmayacağını düşünüyorum. zaten forumda da pek yok böyle bir uygulama yaptıran. genelde daylıght alıp onu takıyorlar. Fakat Fun farları dediğimiz karartmalı farlar var onlarda çok yakışıyo. kendi farlarınıza da karartma yaptırabilirsiniz. Ama şerit ledli olsun diyorsanız daylıght derim bende herkes gibi. Karartma işlemide düşünürseniz 140-150 arası yapılıyo sanırsam.

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Aracın hayırlı olsun Cihan,kazasız belasız kullan...

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız günlerde kullan inş.

Cihan Can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

teşekkür ederim herkese , sağolun varolun arkadaşlar.

Enes Ç.
    enoo201 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16 U 2434
    Edilen teşekkür: 42

hayırlı olsun...

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Grey Goose ...

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

KAZASIZ belasız güle güle kullanın.. Hillholder var ise aracınızda %5 eğimli yolda devreye girer.. Eğer eğim %4.9 ise devreye girmez=)... Dik bir rampada denemenizi öneririm.. Bende aracımı ilk aldığımda acaba hillholder çalışmıyormu diye çok sıkıntı duymuştum.. Kullanım kitapçığına baktım ve % 5 ve üzeri eğimlerde devreye girdiğini öğrendim...
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

Sayfa 2/2 İlkİlk 12