Araç dizel dualogic değil ilk gittiğimde herşey dahil 36.800 tl dediler almaya karar verdiğimde gittiğimde tekrar baktılar ve 35.800 tl rakam çıktı kontrol ettiler yanlışlık mı var diye kendileride şaşırdılar bu rakamın çıkmasına ama programları bu fiyatı verdi. Kendileride çok fazla bilgiye sahip değiller araç hakkında kendim baktım bir sürü özelliğine... açılır tavan var güvenlik paketi var evo kit var asist kit var ESP,ASR,MSR,HBA,Hillholder birde bunlar var araç çok donanımlı ve bu fiyata olması mükemmel navigasyon hazırlık var ama navigasyon aleti ve kiti (tom tom ) 970 tl dediler bir bu pahalı onuda hediye ettirmeye çalıştım ama başarılı olamadım bir kaç yere baktım ama aracın yuvasına oturacak bir kit bulamadım e doğal olarak kendileri satmak için bu yolu bulmuşlar hi-fi müzik sistemi var focus c-max da sony vardı mükemmeldi bu da onun kadar süper çıktı ses sistemide güzel blue&me var ayrıca. usb soketi ve aux girişi var kısaca herşey var desek daha doğru olacak sanırım. bir tek aaraç tam dört kişilik 5. arkaya rahatsızlık veryor eğer bu dertse tek sorunu bu...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri