Çoook güzel.. kazasız belasız inşallah ben şu lcd ekranlı oto teyp diyorlar adına sanırım bende aynısından istiyorum ama daha ne olduğunu,markasını bile bilmiyorumyardımcı olurmusunuz lütfen.. buna ne diyorlar ve uzun yolda film falan izleme imkanı oluyormu?
Çook geçerli.. geri vites lambasını kırmızı yapma işlemi hakkında bilgi verirmisin.. arka sisi takınca ikisimi yanıyor?? yoksa geri vitese alığ öylemi foto çektiniz?? kazasız belasız kullanın
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
kardeşim geri vitese takarak fotoyu çektim fakat bu işlemi yapacaz kısa bır sure içinde geri vitesin camını kırtasıyelerde cam boyası adında bir boya var cok kucuk bır cam şişe içinde ortalama yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 3-4 tl civarında almıştım boyacıda tabancayla 10 dakıkada boyadı![]()
benbim puntoda bende düşünmüştüm önce geri vites lambası ile arka sis lambasını paralel bağladık arıza lambası yaktığı için cam boyama olayınada girmedim geri viteste cam üzerindeki kırmızı boya çok gıcık bir görüntü verir diye öööyle kalmıştı..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
aracın çok hoş olmuş allah kaza bela vermesin.
ön taraftaki krom çıtayı kaplama yaptırırken söktürdün mü yoksa üstündemi kapladın.bir de geri vites lambasını boyamadan önce söktünüz mü teşekkürler
maşallah nazar değmesin..
maşallah çok güzel ışıl ışıl...
Mekân Mersin, memleket Bolu...
çok tatlı durmuş araç yalnız kötü olan bişey var mendil kutusunu kaldırın konsoldan gözüme takıldıkazasız belasız kullanmanız dileğiyle
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
ne yaparsın kış ayları yaşıyoruz![]()
allah kaza bela vermesin... jant lastik alırken yayda düşün bence![]()
Jant olmadan da yay hiç fena olmuyor bilgine arabanın şekli şemali değişiyorTecrübeyle sabittir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri