abicim o türlü bir hareket bizim araçlarda arıza lambasının yanmasına yol açar yani sis yanmaz otomatik kendini korumaya almak için kapanır yanmaz ön parklarda öyle olmuyormu :)
Printable View
abicim o türlü bir hareket bizim araçlarda arıza lambasının yanmasına yol açar yani sis yanmaz otomatik kendini korumaya almak için kapanır yanmaz ön parklarda öyle olmuyormu :)
Farlar beyazmış çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin güle güle kullan yorumlara kafanı takma Gp her haliyle güzel
ben arabayı daha önce gördüm üstünde çok oynandı öndeki siyah yer olmadığında daha güzeldi gündüz bu kadar güzel görünmüyo bide araba sürekli yatıyo ondan görmemişsinizdir. güle güle kullan
ben bu arabayı biliyorum. gündüz bukadar güzel görünmüyo arabanın üstünde çok oynandı.ilk hali daha güzeldi. ama yinede güzel bide bu arabayı neden hiçbi yerde göremediğinizi söyleyim araba sürekli yatıyo.
helel bee sana acaba ben kımım :D
Arkadaşlar yapımda ve yayında emegi geçen herkezin eline saglık ON NUMARA olmuş araç güle güle kullanın umarım cezalardan kaçabilir bu araç
Şöförüne bakılırsa kaçacak gibi görünüyor bol memursuz günler :)
böcek ağzı gibi degisik bişey olmuş
Gündüz resimlerine de baksak! Başka bir linkte var mıdır? 3 mod diyor, diğer modlu halleri nerdeki acaba?
bu zavallı puntoya nolmuş böle yaaa :( yalan söyleyemiycem çok itici olmuş.
tabi zevk meselesi yine de..
ya arkadaşlar ben hayatımda bu kadar iğrenç bi modifiye görmedim...Bu ne böyle yaa...Güzelim puntoyu ne hale sokmuşlar...Giguero'nun vicdanı sızlıyodur şimdi...Modifiyeye varım ama sade olanına...Ben bu aracı ankara'da görmedim allah da göstermesin zaten...:)
cık beğenmedim tercih ve zevk meselesi tabikide emeğe saygı diyelim kazasız belasız sürüşler
hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah... ön tampon bana fazla abartılı geldi ama onun dışında gayet güzel görünüyor...