vay ne güzel çekimler falan aracın çok dikkat çekici zaten..
Printable View
çok guzel allah kaza bela vermesın
kazasız belasız günler dilerim
Bu araç burada kimsenin beğenmediği gp sanırım ama sıradışı olması ilgi çekici ne kadar beğenilmediysede dönüp bakılıyor..
bence çok yazık etmişsin arabyaa o parayla neler yapardın kazasız belasız sürüşler
Alla nazardan saklasin bi kere Puntoya iyi bakılmış. Özenilmiş Modifiye ile narinliğin yanında esalet ve hirçinliği da beraberinde getiriyo. Kazasiz belasiz kullanman dileğiyle :)
fülay hanım gündüz çekilmiş fotoğraflardan da bekliyoruz lütfen. kararnlıkta arabanın asaleti tam belli olmuyor :)
çokgüzel olmuş iyi günlerde kullanman dilegiyle
çok Aykiri Ve Dikkat çekici Yapmişsin Güzel Olmuş Kazasiz Belasiz Gü Nlerde Kullan...
Araçlarımızda arka sis lambası bir tane ve sol tarafta.Aynı zamanda geri vites lambası da bir tane ve o da sağ tarafta.Bu arabada geri vites lambası iptal edilmiş ve onun yerine sağ taraf da arka sis lambasına dahil edilmiş sanırım.Yanlış mı görüyorum acaba arkadaşlar???
yok doğru görmüşsün arka daki geri vites lambası iptal
bu arada fülay abla keçiörendeki rüya auto sporta her gelen senin arabadan bahsediyo kendimi ezik gibi hissediyom o bodykit'ten bende istiyom
Geri vites lambası iptal edilmiş ama şu andaki haliyle sorun olmuyor mu acaba?Çünkü geri vites lambasının da işlevi var yani.Bir de son olarak geri vites lambasını nasıl arka sis lambasına çeviriyorlar acaba?
arka daki sislerden kablo çekip bağlıyorlar
YOK yav ne sislerden çekmesi kız geri geri gelirken aynı zamanda sisleride yanarken çekilmiş bir foto niye geri iptal edilip sis bağlansın ....
Arkadaşım o sağda gördüğün hani altta yanan he o geri vites ışığı onun solundaki altta olan oda sis ışığıdır sis lambası tek geri vites lambası tekdir kendi aracındada öle değilmi :):):):):):):
ben bur aracı gördüm gayet şık özellikle kullanıcısı bu kadar iddalı
memet abi bizim komşunun focus uda öle yaptılar arka sisten kablo çekip bağladılar