kazasız belasız sürüşler dilerim.
bende dediğin gibi arabanın yere değmesinden değilde aslında lastiklerin çamurluğa sürtmesi anlamında söylemiştim ok bendeki 35 likler lastiklerin çamurluğa sürtmesine hiç neden olmadı ama böyle dışarda değil tabi benim lastikler...şimdi anlaşıldı haklısın yinede belki 30 mm takılabilir sanırım..
kazasız belasız sürüşler dilerim.
photoshop soranlar oluyor.....
bende şu an 2 arka tekerim de sürtme yapıyor..
ciddimisin alper ??
bende 35 mm var k&w ama şimdiye kadar sadece 1 kez sürttü onda da çok zorlamıştım onun haricinde hiçbişey olmadı..ama benim lastikler 40 yanak..215 40 17
seninkide sürtmemesi lazım ama..
neyse konu dışına çıkmak istemedim yanlış anlaşılmasın..sustum![]()
İyi günlerde kullan.
İk hali bile daha iyi idi.(ilk dergiye çıktığı hali)
Ön abartı , arka boş.Araçta bütünlük yok.
Ama zevk senin.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
ne yalan söyleyeyim güzel olmuş (gördüğüm en iğrenççç G.punto)!!!!!!
kazasız kullanman dileğiyle;
arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz, lütfen arkadaşımızı kırıcı laflar söylemeyin..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Arkadaşlar beğenmiyor olabilirsiniz.
Herkesin zevkleri ayrıdır.
Beğenmediğiniz noktalarıda belirtirseniz arkadaşımızın 4 ncü modifiyesi için hem fikir vermiş hemde yardımcı olmuş oluruz.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
...
her sey bı yana ben ruzgarlıgı begendım wala kazasız belasız kullanman dılegıyle.
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dıleğiyle
eyw arkadaşlar saolun
gp arkadan çok hoş duruyooo
kazasız belasız şürüşler....
barracuda fena yaa...![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
güle güle kullan dostum bu arada sürtme falan yapmaz korkma bas basa bildigin kadar yere benım arabayı gor bi incele bak nasıl basmışım onu yere ))))))))))
ııyyyykkkkk
bu ne ya
manyak bısey olmus ama bıraz abartı gıbı be fülay
ama senın zevkın tabıkıde kazasız belasız sur..
KeOpS saol arkadaşım ama bu benim 3 modifiyem doymuyorum anlatabildimmi abartı olsun istedim ve beğenmeyenler var ama almanyadan önümüzdeki ay çekimlere geliyorlar benim araba için çok mutluyum düşünebiliyormusun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri