yorumlarınıza ıhtıyacım olabılır arkadaslar
yorumlarınıza ıhtıyacım olabılır arkadaslar
maşallah güzel olmuş sanki yere basılsa daha tatlı durur biraz daha eksiği var sis farı spoiler felan
kazasız belasız kullanın
eywallah hocam tesekkur ederım bı 4 cm fılan basılacak ıste sıparıs verdım yayları beklıyorum.. montajtan sonra yenı halınıde koyacam..allah sanada kaza belşa vermesın.. walla sıs farı dusunmemıstım ama olabılır yardımın ıcın saol..
45 yanak lastik+5lik yay+far karartma yada abarth far..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Arac guzel merte de katiliyor ama eksiklikler hep olur yavas yavas tamamlanir ..gule gule kullan .
güle güle kullanın... Maaşallah güzel olmuş...
onlerde 40 yanak arkalarda 45 yanak var halı hazırda ama yay da gelıyor bı kac gune.. far karartmayıda yazın dusunsem ıyı olur malum turızmcıyız sezona az kaldıyınede yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar..
hayırlı olsun Mahmut
güzel araç...
Allah kaza bela vermesin...
güle güle kullan... kazasız belasız...
Ufak tefek rutuşlarla harika bir görünüm kazanacak.. kazasız belasız
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hangi tavsiyeden başlasakki acaba![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
marşpiyel far içi karart bas xenon yksa al faln fln işte![]()
TSİ Jetta.
saolun arkadaslar yavas yavas ınsallah halledıces
aga ben daha punto alamadım ama kısmetse bendeki aracı satıp kuvvetle ihtimal punto alıcam bence kapının kenarındaki o keskin yerin 1 cm aşağısından boydan boya kırmızı bir çizgi güzel olabilir gibi sanki...
Kazasız belasız cezasız sürüşler![]()
Cok tatlı bi punto Nazarlardan ırakk.. Siyah puntoya gerekli işlemleri yaptıktan sonra cok asil duruyo maşallah
![]()
havalar guzelleşmedı bı turlu guzelleşınce yaylı halının resımlerını cekıp koyucam arkadaslar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri