olabilir ablacım sorun değil EGZOTİK KIRMIZI dan bahsediyoruz bir kere :D
Printable View
olabilir ablacım sorun değil EGZOTİK KIRMIZI dan bahsediyoruz bir kere :D
Canavarın hoş iyi günlerde kullan........
yaw koyma bu fotoları artık daha kaç kere nihat'ı geçmem gerekiyor :D
çok teşekkür ederim ender abi...
hakan sıkıldıysan gel ankaraya değişiklik yaşatayım sana :D
eyvah eyvah:D bu lafı yiceğime....:D
yiyecek kraker kaldımıki :D
gelemedim orayada orhan ama en kısa zamanda gelicem merak etme değişiklik hastasıyımdır bana her yol paris yaşarız yaşatırız karşılıklı :D
diyorumya fırat yaşarız yaşatırız maksat değişiklik olsun :D
:Ç
:Ç :D
ah aslanlarım ah..kara şovalyem yakında gidiyor sanırsam yerini bi T-jetmi alır artık bılmem ozaman menüyü ben alıcam elime:D...kaming sun:D
satıyonuz mu arbaları. sabancıdaN beklemezdim sonuçta yendi ama fıratı anlıyorum:D
hayırlısı olsun..
sağol oğuz kardeşim...
malesef egzotiğimi sattım herkesin haberi oldu zaten burdanda yazayım tekrar... :(
yeni alan arkadaş çok uzakta değil buca heykel'de puzzle playstation salonu'nun sahibi yakında üye olucak zaten hayırlısı olsun ne diyelim...
ya arkadaş, sen aracı alan arkadaşa söyle, foruma üye olunca yeni konu açmasın, burdan devam etsin :D
öyle yapar artık söyledim zaten anca üye olcak gezmekten fırsat bulursa :D
ee sabancı sen ne alıyon brovo t jet gp hangisi
4 tekerlek macerası bitti fındıkçı asil artık 2 tekerden devam etcem allah nasip ederse...
hakanım 2 gundur gecıorum safınazın ordan senın arac yok adam gezıo paso herhalde:D
tebrıkler guzel bi çalısma olmus uzerınde alalh kaza bela vermesın
haberleri geliyor bana sattığım günden beri en az 2 kişi arıyo her gün senin araba şurda senin araba burda , eleman güneş gözlüklerini takmış geziyo diye alıyorum haberini :D
yeni sahibi gelsede sahiplense şu arabasını artık :)
sağolasın teşekkür ederim...
albendende okadar:D geçen gun adamın önunu kesmış:D
Punto evo kırmızı gördüm geçenlerde. Skydome kırmızı. Müthiş olmuş. Böyle güzel durcağını bilseydim düşünmeden kırmızı derdim. :/
Ulan biraz ara verdik neler olmuş neler hayırlısı olsun Hakan im ben anahtarligi sana getirmiştim :)
sade ve şık.. maşallah
valla bende arabamdan sadece abarth anahtarlığı söküp çıkardım hatıra diye..yeni arabanın anahtarına taktım baktıkca siyahımı hatırlıyorum ahhh ahhh:)ne günlerdi