evet bende düz boru ve kat iptali var performans hissedilir derecede fark ediyor yakıt ise çok farketmiyor basmassanız yakmaz zaten ama basarsanız stock bir arabada çok yakar
Printable View
evet bende düz boru ve kat iptali var performans hissedilir derecede fark ediyor yakıt ise çok farketmiyor basmassanız yakmaz zaten ama basarsanız stock bir arabada çok yakar
ben genelde ekonomik kullanıyorum zaten ama ara sıra ayar kaçıyor o ayrı :D eğer yakıtta farketmeze yaparım bende ama kat iptali egzoz emisyon muayenesinde sorun yaratıyomu mert ?
evet sorun yaratıyor ama şöyle bir yöntem var katı iptal ettirirken katalizörü söktürmeyin egsoza kaynak yerinden içi açtırın keçeyi aldırın sonra yeniden kaynak yaptırın bu şekilde hem kat iptal görevini görüyor hemde muayenede hiçbir sorun çıkmıyor geçen sene bu şekilde muayeneden sorunsuz geçtim
katalizörü çıkarıp koy bi kenara muayeneden muayeneye takarsın. gün gelir lazım olur
her türlü aynı görevi görüyor
Hakan maşallah diyorum, bu kadar yorumdan sonra nazar değmesin kardeşim. Emeklerine sağlık çok uyumlu olmuş, güle güle keyifle bin. Senin Çilek mağazasıyla ilgin nedir, orası benim eve çok yakın ;)
ortağıymış abi geçen itiraf etti :) bana dedi git ne istiyosan slmı söyle :)
zaten kara duman atıyor birde kat iptal oldu mu ne kalcak bizi koruyan :)
sağolasın mert bunu egzozcumla yarın konuşucam :)
abi çok teşekkür ederim allah kimsenin arabasına nazar değdirmesin :) çileğin olduğu binanın sahibi benim çok yakın arkadaşım haftada bir kaç sefer giderim oraya abi o fotonun çekildiği yerde görebilirsin benim arabayı :D
illa ortaşığı karıştırcaksın dimi yok sana bundan sonra test sürüşü falan :D
bundan sonra koruyacak hiçbişey olmıcak atalay ozon tabakasını ben delicem :D
en iyisi en güzeli bu hali, güç ekonomi çevreci :D
çevrecilik pek umrumda değilde ekonomi 1.planda o da düz boruyla kat iptalinden sonra çok zor o yüzden böyle devam kardeşim :D
en güncel HULK ın fotoğrafları dahası gelecek çok yakında
https://img684.imageshack.us/img684/7295/44880470.jpg
Uploaded ImageShack.us
https://img822.imageshack.us/img822/8679/49094427.jpg
Uploaded ImageShack.us
https://img843.imageshack.us/img843/6315/89023026.jpg
Uploaded ImageShack.us
sağolasın atalay 'ım ellerine sağlık... :)
her geçen gün daha güzel bir şekilde görüyoruz . güle güle bin
Çıplak gözle gormuş biri olarak fotograflar maalesef gercegi yansıtmıyor diyorum (özellikle sedef beyazı) kazasız belasiz çok güzel olmuş
abi şunu bas yere leylek yakışmıyor :)
Seni de gorucez ılerde hele bir evlen İnşallah cocuğun olsun
adamin hulku var arkadaş yeşil başli piskopat ördek :D
sağolasın nevruz abi haklısın sedef beyazı yansıtmıyor ama napalım olduğu kadar :) amin abi allah hiç birimize kaza bela nasip etmesin...
bana dedin herhalde dimi mert :D
yaw kardeşim sataşmasana bana plakan HMJ diye kıskanıyomusun beni :D
Maşallah maşallah kazasız belasız kullan Hakan aracın çok şık...
basıcamda sürtcek diye korkuyorum kardeşim o yüzden basmıyorum lastik 215 ya arkaya çok yük bindiğinde arka sürtüyo mesela onu nasıl çözcez yoksa basarım sorun değil yol göster mert... :D
sağolasın tolga teşekkür ederim :)
o kadar elletmek istemiyorum ama elletmedende olmuyo galiba dimi :(
istersen yaparız abi açtırıırız çamurlukları aparatı var bi tanıdığımda boya bozulmuyo
açtırırızda kardeşim sonra satarken çamurluklara bakıp sıkıntı çıkarmasınlar ?
hakan almaya gelince kız oğlan kız olsa gene çamur atacak birşey buluyorlar takılma o kısma :D
haklısın orhan kusur bulan yine bulur aklıma girdin bak şimdi :D
t jet jantı olsa dahada girer mi sürtmeden çamurlukları ellemeden
benimkinden biraz daha iner ama o da dibe kadar basılmaz herhalde aslında konunun prof.'u bulut onu çağırmak lazım buraya :D
abi jant için bir kaç foto çektim valla bak atıcağım fotolarda TFT nin bi jantı var eğer satılmazsa ben takabilirim ona göre :):)
yaw arkadaş benim kısmetime niye sulanıyosun sen at bakayım hemen :D
arabanın maaşallahı var.çok güzel duruyor.allah kaza bela vermesın.
mert hala inceleme üstündeyim jant konusunda kardeşim :D
cüneyt abi teşekkür ederim :)