Valla duologıc dizel ya da multıair olsa alırdım bende.
Ama sadece Fire da var.
1.5 dci coupe alın bence
Valla duologıc dizel ya da multıair olsa alırdım bende.
Ama sadece Fire da var.
Erkin 1.6 coupe megane fiyatı ile evo arasından çok fark vardır diye düşünüyorum.
Sanırım segmentide farklı. Para konusunda bir sıkıntı yoksa megane derim. Ama 1.6 megane coupe ile VW Srocco arasında çok fark yoksada VW SROCCO ALIN DEDİĞİM GİBİ FİYATLARI BİLMİYORUM
serhat 1.5 dci param yetmez muhtemelen
ersan 1.6 coupe alırsam 2. el alırım sirocco bende çok isterdim ama o kadar para çıkartamam ya evo sıfır alırım veya megane 1.6 coupeyi 2. el olarak alırım.
Bizim sitede var birtane megane coupe çok güzel ne alırsan al hayırlı olsun senin için.
sagolasın daha puntoyu alalı bugun 5. gun puntonun sırf performansı yuzunden sogudum valla arabadan ama sonucta yaza satıcam puntoyu şu kışı bır atlatayımda![]()
bu konudan anlaşılıyorki punto olmasaydı herkes fiesta alacaktıvay fordun haline
fiesta almasamda o jantlardan alacağım bir gün
Evet ya jantlara ayrı bir parantez açmak gerekir. Gerçekten çok başarılı
fiestanın tasarımı güzel gerçekten.fakat sanki biraz küçük gibi duruyor görünüşündenmidir ölçülerinden mi anlamadım.Biraz da bayan arabası gibi duruyor.)
![]()
ya ne fiestası allah aşkına,hiç bir güzelliği yok,evo hem dış hem iç olarak 10 basar fiestaya... fordun hiç bir arabasını beğenmiyorum,opel corsa ile evoyu kıyaslasanız anlarım,ama fiesta arabamı!!!
punto evo daha konforlu fiestadanda daha iyi yol tutuyor bir fiestaya binin birde evoya farkı görüceksiniz
aynen öyle..
okuldan birisinde yeni fiesta var eve dönerken bana biraz bulaştı ve yarışmaya başladık (Hava alanı yolunda, yol bomboş geniş ve uzun) benim pek bi ümidim yoktu geçebileceğimden (fiestanın 1.4 olmasından dolayı) ama birde baktımki bizim evlat yavaş yavaş arayı açmaya başladı. çok şaşırdım hiç beklemiyordum. ibrem 180 i gösteriyordu, sanıyorumki fiesta 170 i geçemiyor. inanıyorumki çocukta 1.3 puntonun fiestasını geçebilceğini aklının ucundan bile geçirmemişti![]()
Fiesta punto ya göre çok küçük bir araç..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri