Güzel araç maşallah
Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum
Güzel araç maşallah
jant rengi gitmemiş bence griye. kara kaşlı kara gözlü kuzulara benziyormaşallah
maşallah;kazasız,belasız
TSİ Jetta.
hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor araç
Çok emek harcıyorsun arabaya kazasız kullan kardeşim.. maşallah diyelim
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
kazasız belasız kullan
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Aramıza hoşgeldin Serhat, maşallah aracın çok şık, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Aracın bana pek inandırıcı gelmedi tamamen foto shop oldugunu düşünüyorum bu kadar masraf yapılan arabanın çok net ve güzel fotolarının olduguna emınım çünki sade arabaların bile tonlarca resimi var çekilmiş sen böyle bir arabanın net resmini çekmiyorsun düşündürücü bence....
çok güzel olmuş valla kazasız belasız kullan
hala detaylı fotoları bekliyoruz
Fotolara bakıpta inanmayan arkadaşlarıma hak vermiyo değilim..Biraz renk oynaması sanırım yanlış yorumlara neden oldu..En yakın zamanda fotoları çekip koyacağımAma inanın şuan ki hali bu fotolardan çok çok farklı
Sizin kadar bende fotoğrafları koymak için sabırsızlanıyorum..Malum iş yoğunluğundan dolayı çekip koyamadım..Yinede yorumlarınız için teşekkür ederim..En kısa zamanda buluşmada görüşmek üzere..Tekrardan saygılar...
hadi bakalım bekliyoruz
Bekliyoruz fotoları.
Maşallah güzel basilmiş coil varsa dip basip gezinaz kaldi bende bi alsaydim şu puntoyu valla tampunu yerde gezdirecem ya
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Yok yoğun olarak trafikte olduğum için çok basamıyorum![]()
Bu kadar yeter istanbul trafiğinde bence![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri