Ekran resmini görmemiştim hiç türkce menü .. ekran rengini değiştirince çok daha güzel olur :)
Printable View
Ekran resmini görmemiştim hiç türkce menü .. ekran rengini değiştirince çok daha güzel olur :)
Hayırlı olsun güle güle kullan.Göstergeler çok güzel çok spor duruyor.
Birşey değil abi. Fotoğrafı eklersen sevinirim :) merak ettimde.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..benim aracımda geldi sonunda en yakın sürede fotoları paylaşırım sizinle..
Hayırlı olsun,maşallah kazasız belasız
bugünün yeni fotoları.
gayet güzel araban var kardeş
jant kapakları hoşuma gitti valla
bizimkilerden iyi gibi
güle güle kullan
kırmızı evo da güzelmiş
tek eksik kapı kollarını hemen kırmızıya boyat bence
teşekkür ederim jantl kapakları gp lerdekinin aynısı diye biliyorum sadece daha 1 haftalık :)
nikelaj set düşünmüştüm ben, ön tarafta armanın oldugu yerde nikelaj bir çıta var diye ama boyatmada iyi fikir zaman ne gösterir bilmiyorum. İlerde şu öndeki siyah plastik parçayı desenli karbon kaplatmayı düşünüyorum, yavaş yavaş aklımda planlar oluşmaya başladı fakat tabi maddiyatı biraz düzeltmek lazim :)
Gule gule kullan, hayirli olsun. Mis gibi kokar simdi :) masallah...
iç dizaynı bravo gibi olmuş cok şık allah kaza bela vermesin..
gayet güzel araban var kardeş hayırlı olsun güle güle bin kazasız belasız (tek sorun yenı aldgın arabanı öyle dandık yıkamalara sokman.gercekten arabalarmızı ypratıyor.) :)
ama gercekten cok sık dizayn fln ...
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
Kirlenmiş hemen araba :) Kazasız belasız kullanın :)
Birde şu bıcıbıcılara girmeseniz çok daha iyi olur :) sonuçları can sıkabilir :)
güle güle kullanın hayırlı olsun ...
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız sorunsuz binmek nasip olsun. Ama söylemeden edemiyeceğim içi gayet güzel ve modern ama dış tasarıma gözüm bir türlü alışmadı benim yaa sanki normal puntolar daha şık duruyor gibi geliyor. Belki biraz zaman geçip göz alışınca geçer ama şu an için fikrim dış tasarım olarak eskiler daha şık
kazasız belasız kırmızı çok iyi . aracınızı o tür yıkama yerlerine sokmayın.ince çizikler iyi olmayabilir.
evo daha yeni ilerde güzel değişimler çıkar onlar içinde.
Hayırlı olsun.
Start&Stop otomatiğini kullandınızmı hiç? Ben Evo test ettiğimde satış temsilcisi ile beraber nasıl kullanıldığını bulamamıştık.