Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız
Tabiki buluşma düzenleyin yakın şehirlerle beraber doğudada punto kardeşliğini gösterin :)
Printable View
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız
Tabiki buluşma düzenleyin yakın şehirlerle beraber doğudada punto kardeşliğini gösterin :)
hayırlı olsun kazasız belasız ıns..stopları satarsan haberımız olsun...DD
hayırlı olsun...:)
Hayırlı olsun Kazasız belası cezasız iyi günlerde kullanın :)
az kaldı salı günü teslim alıyorum fotograflarını cekip gözlemlerimi paylaşmayı düşünüyorum.
hayırlı olsun ik evomuz mu yoksa
trafikte ne sıra vardı yahu, bi imzaya gittim ana baba günü. Halen beklemekteyim bayii bu hafta içerisinde çıkar diyor ama bakalım ne olacak.
ne zamandır söyliycem söyliycem unutuyorum,şu evo nun stoplarındaki siyah şerite kıl oldum,çünkü ben onu arabama çook önceden yapmıştım,şimdi sanki evo özentisiymişimde ondan yaptırmışım gibi gözükecek,herkese duyurulur ben daha önce yaptım:):):):)
evet sonunda gidip anahtarı almanın zamanı geldi.
fotograflar güncel:)
0 he içine bayılıyorum bunların. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
kazasız belasız kullanın kardeşim.. arkadaşlar eski sis farı daha bir yakışıklı durmuyormuydu yaa benim dikkatimi çekti
teşekkür ederim yaşar ve veli,
benim araçta sis farı yok daha, onlar sinyal tampondakiler:)
bu arada bugun fark ettim stoplar " L "şeklinde yanıyor çok hoş bir görüntü olmuş içindeyken aklıma gelmişti cektim kenara baktım. onunda fotosunu bi ara koyarım.