Ama yanlış yere açmışsın konuyu dostum![]()
arkadaşlar bende yeni bir evo kullanıcıyım sizlerin paylaşımlarından çok hakkında bilgi edindim ... Mesleğim gereği sigorta konusunda bende soruları olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim..
Ama yanlış yere açmışsın konuyu dostum![]()
Puntolarımızın zorunlu mali sorumluluk poliçe fiyatları hakkında bilgi verirseniz yaptıracak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz....
2008 Fıat Grande Punto 1.3 M.jet Active
2011 Toyota Auris 1.4D-4D Comfort Plus
2012 Honda Jazz Fun + CVT
arkadaşlar trafik sigortasında bilindiği gibi ser tarife uygulaması mevcuttur bu yüzden fiyatlar değişmektedir ancak bir kaç bilgiyi paylaşabilirim şu an ;
yeni aracını alan sahibi bireysel olan araç trafik sigortası : 252 TL
İlk yenilemesini yaptıran ( hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 226.80 TL
İkinci yenilemesini yaptıran ( 2. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 214.20 TL
Üçüncü yenilemesini yaptıran ( 3. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 201.60 TL
Bu primler bugün itibariyle en düşük verilen sigorta primleri dir. Ancak e dogru bilgiyi araçınızın tramer sorgulamasını yaptıktan sonra verilebilmektedir.
bu 34 plaka sahipleri için geçerli
Konu evo_34 tarafından (20/12/2010 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: eklenen bilgi
illere göre bu değerlerin değişmesi çok saçma...
ben 45 manisa kullanıyorum ama izmirde yaşıyorum 200 yerıne 123 lira ödedim sigortayı![]()
geçen ay arabayı alınca yaptırdım ,
210 tl para odedim 6 talsit Ankarada ,
farklı illerde kasko ve trafik çok ciddi oranda düşüyor bunu net olarak söyleyebilirim en pahalı şehir İSTANBUL![]()
Arkadaşlar trafik sigortasında 2010 yılı için limitler ;
SADECE MADDİ DURUMLARDA
Araç başına maddi olarak : 17.500 TL
Kaza başına maddi olarak : 35.000 TL
SAKATLAMA VE ÖLÜM DURUMUNDA
Kişi başına : 175.000 TL
Kaza başına : 350.000 TL
Tedavi Giderleri durumunda
Kişi başına : 175.000 TL
Kaza başına : 350.000 TL
LİMİTLER DAHİLİNDE KARŞI TARAFA VERİCEĞİNİZ DURUMLARDA KARŞILAMAKTADIR.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri