Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Bişey sorcam kaç gün beklediniz, ilk aldığınızda bayi aracınız için ne söyledi( araç yapılıyor, italyada şu zaman yurda girecek vb.) bende bekliyorum aracım için ocak ortası dediler ama forumda bazı arkadaşlar çok beklemiş içime kurt düştü. Emaneten benzinli bi araç kullanıyorum hergeçen gün hem ruhsağlığıma hemde cebime zarar veriyor anlayışınız için teşekkürler...Tekrar hayırlı olsun...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
04/12/2010 tarihinde bayie Gittigimde araçların gemide ve geminin yolda olduğunu söylediler bilemem tamamen onların yalancısıyım
Satın alma işlemi bittikten sonra bana aracın 13..15 gün sonra teslim ederiz dediler
Başta beyaz demiştik fakat gelecek aracın içinin gri olduğunu bir sonraki tel.konuşmamda öğrendim ve beyazdan vaz geçip içi bordo olan granit gri yi işleme aldılar
Yani ben 0 dan sipariş vermedim gemide olan hazır ürünü aldım başka öğrenmek istediğin bir şey olursa sor teşekkür ederim sizede şimdiden hayırlı olsun
punto evolution
valla beklemek adamı deli eden bişey benim istediğim aracı bulamadık 1 gün sonra fabrikada üretimin son aşamasında olduğunu söyledikleri bi aracı ayın 9 da sipariş verdim beyaz içi bordo ak+spk bana ay sonu türkiyede olur dediler ocağın 10 u gibide teslim ederiz dediler ama satıcı ağzı sonuçta hayırlısı beklicez bakalım inşallah senin gibi kavuşuruz şu arabaya aracı alınca bana ve benim gibiler için kullanımı konforu nasıl anlatırsın bekliyoruz
Hayırlı olsun aracınız.Ben de tam iki aydır 95 bg Fiorino bekliyorum.Ha geldi ha gelecek derken tarih buraya kadar geldi.Bu hafta gelecek inşallah ama bakalım.Bıktım beklemekten ya!Gerçekten zor iş.Haftaya kalmasa bari,13-19 Aralık arasında espli üreetim vardı.Üretim bitti ama hala ses yok ne zaman geleceği konusunda.
Allah sabır versin Ve kavuştursun inşallah
Yanlız sank bayiler arasında fark var mesela ben dün gittiğimde bana araç çok dediler sürüyle araba var aksesuar skydome ak. spk. pk. Ama tabi beyaz yok
Kırmızı mavi bordo gibi az talep gören renkler var acaba birmot olduğu içinmi öyle bilemiyorum fazla fikrim yok her detayıda soracak zaman olmuyor
Çünkü bayi ana baba günü gibi sanki bedava araç dağıtıyorlar ne zaman gittisem içerisi tıklım tıklım
Tabi satış elemanları durumdan çok memnun prim alıyorlar ya
punto evolution
vayy hayırlısı olsun benimkiyle aynı tipgüle güle kulanın
Repair
valla ben de bekliyorum sipariş vereli 1 hafta oldu en geç ocağın 15 inde burda olur dediler aslında hazırda gri olan vardı ama onun döşeme bordo olmadığı için istemedim bu renk için beklemeye değer. aracınız şimdiden hayırlı olsun...
Konu koyublack tarafından (20/12/2010 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Merhaba uzun araştırmalarım son ucunda bende Punto Evo (1.3 Multijet) Dynamıc almaya karar verdim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bana motor değişimi oalcak ondan stoklarda araç yok dediler. Bende bir aracı almak için ilk kez bu kadar heveslenmiştim. Galiba o hevesimde kursağımda kalmıştı. Dynamıc modeline 200 tl fark verip still pakete alıyordum. toplam fiyatı da 31,700 tl odeyecektim. Ama hala şoktayım pazarlık yapıpta bu araç yok denmesini anlamadım. bende genel müdürlüğü aradım bana yarına döneceklerini söylediler. Bakalım. Ben de ne yaapcağım. Ayrıca aracı şimdi alsam dahi beklemem gerektiğini ve bu beklemeden sonra geelcek araçta yeni nesil euro4 veya euro5 motoru olacağını bundan dolayıda fiyat farkı talep edilebileceğini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. beklesem bir dert beklemesem bir dert. Offfffff.....
Malesef fiyat sabitleme garantisi yok ki bu hiç bir markada yok zaten
Dizel güzel seçenek bence. Tabi sen daha iyi bilirsin
Fakat ben hem eşim düşünerek harekat etmem gerekti dualogic tercihi
Hemde yılda 6000 km yol yapıyorum zaten dizel almama gerkte yok
Tabi herkes benim gibi az KM yapmıyor
Kimi ayda 2500 3000 KM YAPAN VAR bu tür kullanıcılar dizel alması şart
Yıllıl 15000 20000 KM İÇİN dizel tabikide yoksa benzin pompası işkence aleti gibi görünmeye başlar
Konu onn.off tarafından (21/12/2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.
punto evolution
[QUOTE=onn.off;433414]Allah sabır versin Ve kavuştursun inşallah
Yanlız sank bayiler arasında fark var mesela ben dün gittiğimde bana araç çok dediler sürüyle araba var aksesuar skydome ak. spk. pk. Ama tabi beyaz yok
Kırmızı mavi bordo gibi az talep gören renkler var acaba birmot olduğu içinmi öyle bilemiyorum fazla fikrim yok her detayıda soracak zaman olmuyor
Çünkü bayi ana baba günü gibi sanki bedava araç dağıtıyorlar ne zaman gittisem içerisi tıklım tıklım
Tabi satış elemanları durumdan çok memnun prim alıyorlar ya[/QUOT
Araç var ama paket ve renk +iç renk uydurmak çok bilinmeyenli denklem çözmekten daha zor gibi geldi... One ilgi alaka sene sonu hedefi filan prim filan derken insan kendini çok özel hissedip öpülüyo valla![]()
hayırlı olsun, maşallah çok güzel bi Evo.
güle güle kullanın şimdiden.
ben kasımın 11 inde sipariş verdm haala bekliyorum hazırda beyaz yok gelen partide de beyaz yoktu. italya türkiyeye beyazı az yolluyo heralde bunuda anlamış değilim madem talep beyaza. beyaz uret be kardeşim 45 gun oldu haala bekliyorum haberde yok. gerçekten beyendiğim ve bütçeme uygun araçta sadece evo olunca seve seve bekliyo insan ama neeye kadr
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri